Antonescu se opune ca Geoană să fie numit înalt reprezentant al Guvernului

| 25 noi, 2013

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a afirmat că se opune numirii senatorului PSD Mircea Geoană ca înalt reprezentant al Guvernului, în situaţia în care va exista această propunere.

Întrebat dacă ar fi împotriva numirii lui Mircea Geoană ca înalt reprezentant al Guvernului în cazul în care va exista această propunere, Antonescu a răspuns: 'Sigur că da, că trebuie să fii un om serios ca să fii înalt reprezentant'.

În opinia sa, o posibilă numire a lui Mircea Geoană într-o astfel de funcţie nu reprezintă un subiect serios.

'Nu a fost numit înalt reprezentat, când să fie numit? Trebuia să fie o şedinţă de guvern şi mă îndoiesc. Nu este clar, înalt, înalt, dar nu este clar al cui reprezentant, pentru ce probleme şi faţă de cine. Asta nu mi-e clar, dar nu este un subiect serios, zău!', a declarat Antonescu, după o şedinţă cu vicepreşedinţii PNL.

El a fost chestionat şi cu privire la afirmaţia lui Mircea Geoană, care l-a catalogat discipol al preşedintelui Traian Băsescu.

'Probabil că, spre surpriza mea, nu cunoaşte sensul cuvântului discipol. Altfel nu-mi explic', a spus liderul liberal.

Senatorul PSD Mircea Geoană a afirmat sâmbătă, la Buzău, că în ultima perioadă preşedintele Traian Băsescu, dar şi liderul PNL, Crin Antonescu, susţin că PSD nu poate câştiga alegerile prezidenţiale întrucât are doar 40% în sondaje. 'Dar amândoi spun, şi Traian Băsescu şi recentul său discipol, Crin Antonescu, că PSD nu are cum să câştige alegerile prezidenţiale, pentru că suntem undeva la 40%. Trebuie să vă reamintesc că în 2009 am câştigat 5,2 milioane de voturi şi dacă nu erau matrapazlâcuri şi furăciune, câştigam Preşedinţia României', a afirmat Geoană.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ