Geoană: Avem nevoie de un proiect de ţară

| 09 dec, 2013

Senatorul PSD Mircea Geoană a pledat pentru necesitatea creionării unui proiect de ţară pentru România, la care să contribuie toţi factorii de decizie, indiferent de culoarea politică sau de generaţia pe care o reprezintă.

'Avem obligaţia să încercăm să formulăm o anumită idee de România în acest secol atât de tulburat, atât de convulsiv şi atât de plin de ambiţii şi de provocări', a spus Mircea Geoană, la lansarea Raportului 'România 2020: Ambiţii noi, ambiţii regăsite. Dialoguri asupra interesului naţional'.

Senatorul PSD a adăugat că proiectul de ţară este cu atât mai dificil de realizat, cu cât anul viitor' va fi un an politic extrem de complicat'.

Geoană a insistat asupra obligaţiei pe care o au toate personalităţile vieţii publice indiferent de calitatea politică, ideologică, de poziţia ocupată sau de generaţia pe care o reprezintă de a contribui la un proiect coerent pentru România.

Tag-uri: Mircea Geoană
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ