Glumele pe seama lui Crin au început să sune bine chiar și în gura lui Geoană

| 10 dec, 2013

Ofensele, ambalate festiv în spirit de glumă, se țin lanț între social-democratul Mircea Geoană și liderul liberalilor, Crin Antonescu.

Prietenia veche dintre cei doi pare să se fi rupt definitv în urma unui schimb de replici acide unde nici nu putem spune cine a fost mai întâi, oul sau găina. Cert este că din tabăra liberală au început de ceva timp să curgă apropouri la situația locativă a lui Mircea Geoană, imediat ce acesta ceruse colegilor de partid, reuniți la Consiliul Naţional PSD din noiembrie, să susțină un candidat propriu pentru prezidențiale.

Crin Antonescu a marcat aniversarea înfrângerii electorale din 2009, afirmând despre Mircea Geoană că ar fi un candidat mai puţin valoros decât Ilie Sârbu, într-o bătălie electorală. Gluma, cam de autobază, dacă vreți și părerea noastră, reprezenta tentativa lui Antonescu de a-și jigni doi adversari dintr-o singură amintire a unui accident de vânătoare a cărui victimă fusese cândva senatorul Ilie Sârbu. Presupunând un conflict electoral cu Ilie Sârbu, ca rezultat al unei ipotetice ruperi a USL, Crin Antonescu a detaliat, ironic, că lupta electorală cu Ilie Sârbu ar fi civilizată: ”Eu nu m-aş referi la vânătorile domnului Sârbu şi domnul Sârbu nu m-ar declara dement. Cred că ar fi o bătălie civilizată. Îmi pare puţin probabilă, dar, dacă vom ajunge să nu mai avem USL, ceea ce sper să nu se întâmple, să avem un candidat PNL şi unul PSD, domnul Ilie Sârbu nu e mai puţin redutabil decât alţi candidaţi PSD. Toţi sunt redutabili, mai puţin Mircea Geoană. Victor Ponta ar fi foarte redutabil", a adăugat liderul liberal

Remarca lipsită de cavalerism nu a fost lăsată fără ripostă de Mircea Geoană, care, depășind așteptările audienței, a reușit să-i reamintească prietenului de altădată una din principalele acuze la adresa sa, în care se îmbină bioritmul și un stil de lucru nu dintre cele mai ordonate.

"De ce îi este frică, de aia nu va scăpa", i-a transmis Mircea Geoană, preşedintelui PNL, Crin Antonescu, adăugând: "Deşi este cel mai bun prieten al somnului, domnul Antonescu să nu se culce pe o ureche. De ce îi este frică, de aia nu va scăpa".

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

4 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
10 dec, 2013
cantautor
Surse: Parlamentarii vor sa elimine din definitia functionarului public parlamentarii, presedintele si profesiile liberale
Parlamentarii din Comisia Juridica au introdus cateva amendamente la Codul Penal care, daca vor fi votate in sedinta de marti, ar scoate din categoria functionarilor publici presedintele tarii, parlamentarii si profesiile liberale, au declarat pentru HotNews.ro surse politice. Alte amendamente depuse la Codul Penal sint: scoaterea primarilor de la infractiunea de conflict de interese, reincriminarea insultei si calomniei si reducerea termenelor la prescriptie.

Miza majora: prin scoaterea functionarilor din randul functionarilor publici acestia nu vor mai putea fi cercetati de DNA sau Parchet pentru fapte de coruptie care se aplica functionarilor publici, cum ar fi abuzul in serviciu, dar si alte fapte cum ar fi conflictul de interese.


Modificarile au fost facute lunii noapte, intr-o sedinta netransparenta a Comisiei Juridice din Camera Deputatilor. Pretextul pentru modificarea Codului Penal a fost o initiativa legislativa din 2011, care prevedea eliminarea din Codul Penal a unei prevederi declarate neconstitutionale.
10 dec, 2013
cantautor
eu credeam ca esti angajat sa stergi postarile,"reproterule"...
nu sa dai lectii de etica...
10 dec, 2013
cantautor
acest Geoana este acela caruia ii place la spa?
daca este el,nu-l mai citati...
este expresia elocventa a esecului politic
Intrebare:n-ati primit inca indrumari ce sa scrieti despre legea cu amnistierea?
ce zice Premierul,deputatul sau chiar cetateanul Ponta?
10 dec, 2013
esticretindecitetratez
:))
N-ai tu destule indrumari ce, despre cine si de cate ori sa scrii? Dupa ce ca esti un postac de toata jena, mai si mananci rahat in public.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ