Ilie Sârbu: Premierul are ultimul cuvânt în nominalizarea miniştrilor. PNL a schimbat o linie ca la hochei

| 08 feb, 2014

Nominalizările PNL vor fi discutate în USL pentru a fi validate de toate partidele din Uniune, iar premierul Victor Ponta va avea ''ultimul cuvânt'' referitor la acestea, afirmă senatorul PSD, Ilie Sârbu, potrivit Agerpres.

''Legat de nominalizările făcute de colegii din PNL, trebuie să spunem că premierul Victor Ponta are ultimul cuvânt. Aceste nominalizări vor fi discutate în USL pentru a fi validate în mod clar, de toate partidele din Uniune. Eu cred că este bine să fim mai rezervaţi în declaraţii publice şi să nu comentăm peste tot acţiunile politice din guvernare, aşa cum se făcea pe vremea CDR'', a declarat Ilie Sârbu, într-o declaraţie transmisă sâmbătă AGERPRES.

Liderul de grup parlamentar al PSD din Senat atrage atenţia asupra schimbărilor ''importante'' pe care doresc să le facă liberalii şi le compară cu schimbarea unei linii, ''ca la hochei''.

''Observ că PNL a schimbat o linie, ca la hochei. Sper ca aceste schimbări, să recunoaştem importante, să nu creeze instabilitate în cadrul instituţiilor', adaugă Ilie Sârbu.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat vineri că liberalii Klaus Iohannis, Eugen Nicolăescu, Cristian Buşoi şi Teodor Atanasiu au fost validaţi de conducerea partidului pentru a ocupa portofoliile de la Ministerul de Interne, al Finanţelor, Sănătăţii şi Economiei.

'În urma demisiei colegilor noştri Daniel Chiţoiu, Radu Stroe, Eugen Nicolăescu şi Andrei Gerea BPN a discutat propunerile pe care le-a făcut şi votul a consacrat următoarele nominalizări pe care PNL le face pentru ocuparea acestor posturi în Guvern: Klaus Iohannis la Ministerul de Interne şi viceprim-ministru, Eugen Nicolăescu la Finanţe Publice, Teodor Atanasiu la Economie, şi Cristian Buşoi, la Ministerul Sănătăţii', a spus Antonescu.

Tag-uri: ilie sarbu
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ