Ilie Sârbu: Băsescu încearcă prin toate mijloacele să-şi linşeze partenerii prin mizerii şi aşi măsluiţi

| 04 oct, 2013

Liderul senatorilor PSD, Ilie Sârbu, vicepreşedinte al partidului, consideră că în spatele unei stări de pace aparente se regăseşte "acelaşi Traian Băsescu omniprezent în conflictualitatea lui, purtând o doză uriaşă de infamie".

"Nu sunt uimit de ieşirea preşedintelui, aşa a procedat întotdeauna... În spatele unei stări de pace aparente se regăseşte acelaşi Traian Băsescu, omniprezent în conflictualitatea lui, purtând o doza uriaşă de infamie, stând să erupă ca un glod din mocirla pe care singur şi-a creat-o, în minciună şi contradicţie cu întreaga lume şi, în mod special, cu el însuşi, instigator la rău, menţinând o stare de duşmănie şi agresivitate perpetuă", a declarat liderul senatorilor PSD Ilie Sârbu, citat de Agerpres.

Ilie Sârbu a comentat şi afirmaţia preşedintelui conform căreia premierul Victor Ponta "s-a băgat cu bocancii în justiţie".

"Vorbeşte de faptul că premierul Ponta "s-a băgat cu bocancii în justiţie"... îmi vine să râd! Am repetat-o de multe ori, ne crede lipsiţi de inteligenţă, ca să nu folosesc un cuvânt mai puţin frumos...Este atât de arogant şi de inconştient încât are senzaţia că noi uităm acţiunile sale trecute, cu doamna Macovei, o adevărată denigratoare a României în forurile internaţionale, cu care scotea pe bandă rulantă dosare politice, cu ameninţări voalate în media la adresa unor magistraţi care nu îi făceau jocul, cu domnul Morar care i-a stat la dispoziţie zi şi noapte, un personaj recunoscut ca armă de tras gloanţe... Băsescu însuşi este un păpuşar al Justiţiei! Nu înţeleg cum îşi poate închipui că am putea fi atât de orbi! În ce calitate l-a sunat el pe procurorul general Tiberiu Niţu? "Nu e bine, domnule chestor!", "Nu e bine, domnule procuror!"... Ce reprezintă aceste vorbe, dacă nu ameninţări directe?! Acestea nu reprezintă o ingerinţă în justiţie? Toate au un sfârşit, iar sfârşitul lui se apropie, nimeni şi nimic nu este veşnic, poate şi de aici frica lui de a se agăţa ca un liliac de lucruri pe care le consideră în favoarea lui, frică ce îl determină să comită greşeli", a subliniat liderul senatorilor social-democraţi.

În opinia acestuia, preşedintele Traian Băsescu ar trebui să facă o analiză amănunţită a manierei în care au decurs prevederile pactului de coabitare instituţională.

"Domnul preşedinte ar trebui, într-adevăr, să facă o analiză amănunţită a manierei în care au decurs prevederile pactului de coabitare, prea multă pace strică, cui foloseşte atâta stabilitate politică, doar a curs lapte şi miere până acum, a fost o stare de conlucrare perfectă şi o pace în care au zburat doar porumbei albi! Să fim serioşi! Traian Băsescu, obişnuit să confunde România cu un joc de poker, încearcă prin toate mijloacele să-şi linşeze partenerii prin mizerii şi aşi măsluiţi scoşi din mâneci improvizate sau rupte. Pentru miza finală e în stare să dea foc mesei de joc, să împuşte jucătorii, crupierii, chelnerii şi să mai plece şi cu potul cel mare! Asta nu se poate, nici măcar pentru un inculpat ca el!', a conchis vicepreşedintele PSD.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ