Antonescu: Dacă USL nu ar mai exista, Ponta, Sârbu, Oprescu ar fi candidaţi redutabili pentru PSD

| 06 dec, 2013

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat că în cazul în care USL nu va mai exista Ilie Sârbu, Victor Ponta, Sorin Oprescu ar fi candidaţi redutabili la alegerile prezidenţiale pentru PSD.

'În cazul în care USL nu va mai exista şi am/aş fi într-o bătălie cu Ilie Sârbu, presupun că ar fi una civilizată. Eu nu m-aş referi la vânătorile domnului Sârbu şi domnul Sârbu nu m-ar declara dement. Îmi pare puţin probabil, dar dacă vom ajunge, ceea ce sper să nu se întâmple să nu mai avem USL, să avem un candidat PNL versus unul PSD, domnul Ilie Sârbu nu e mai puţin redutabil decât alţi candidaţi PSD', a spus Antonescu, vineri, la Realitatea TV.

El a adăugat că Mircea Geoană ar fi mai puţin redutabil.

'Sorin Oprescu - redutabil, toţi sunt redutabili, mai puţin Mircea Geoană. Victor Ponta ar fi foarte redutabil, ca preşedinte al PSD, ca prim ministru, ar fi un candidat redutabil', a completat Antonescu.

El a menţionat că dacă ar fi bătălie în turul doi între candidatul PNL şi cel al PSD ar proceda cum a procedat Traian Băsescu în anul 2000 în bătălia pentru Primăria Capitalei - ar fi interesat de voturile tuturor cetăţenilor indiferent pe cine au susţinut înainte.

'Voturile nu se iau de la un candidat, nu e un paznic la un depozit de voturi, voturile se iau de la cetăţeni direct, de aceea mă interesează oamenii care în decursul timpului l-au votat pe Traian Băsescu, mă interesează votul oricărui cetăţean din această ţară, pentru că ăsta e un semn de respect, de interes şi un semn al faptului că eu nu concep să-mi iau voturile decât de la cetăţenii României, nu prin intermediari', a completat preşedintele Senatului.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ