Antonescu: Vor urma lucruri grave; sunt presiuni asupra primarilor PNL

| 05 apr, 2014

Liberalii se aşteaptă ca PSD să recurgă până la alegerile europarlamentare la diverse diversiuni şi campanii de denigrare, precum şi la tentative de racolare a primarilor, a declarat, sâmbătă, la Iaşi, preşedintele PNL, Crin Antonescu.

Aflat la Iaşi pentru a participa la Conferinţa Judeţeană a PNL, eveniment în cadrul căruia peste 700 de delegaţi vor alege viitoarea conducere a organizaţiei, Antonescu a spus că în viitorul apropiat se aşteaptă la diversiuni şi minciuni care să facă parte din campanii lansate de PSD împotriva foştilor parteneri.

'Vor urma lucruri grave. Sunt presiuni asupra primarilor, sunt ameninţări şi tot felul de promisiuni. Am mai trecut prin asta. Cei de la Putere ştiu că PNL singur, când era singur în Opoziţie, în 2009, când aveam doar doi preşedinţi de consilii judeţene, a luat la europarlamentare 15%. Acum avem 13 preşedinţi de consilii judeţeni, 900 de primari, 11 primari de municipii, aproape 150 de parlamentari. În plus, nu suntem singuri în Opoziţie', a spus Crin Antonescu.

Liderul PNL a spus că la alegerile europarlamentare liberalii trebuie să demonstreze că formează cel mai puternic partid al Opoziţiei.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ