ANUNŢ BOMBĂ făcut de Ponta despre salariile bugetarilor

| 27 mar, 16:49

Premierul Victor Ponta a anunţat vineri că salariile bugetarilor vor fi plătite până pe 8 aprilie, iar pensiile până pe 10 aprilie, transmite Agerpres.

"Am luat decizia împreună cu colegii mei de la Finanţe şi de la Muncă şi toate pensiile şi salariile care urmau să fie plătite undeva până în data de 15 aprilie, ţinând cont de sărbătoarea pe care o avem, Paştele, vor fi plătite până în data de 8, la salarii vorbesc, la pensii - 10 aprilie, pentru că, evident, orice om obişnuit vrea să poată să îşi cumpere ceea ce e de cumpărat pentru sărbătorile pascale", a afirmat Ponta la Palatul Victoria.

Citeste si: SURPRIZĂ: Cine va fi noul ministru de Finanţe. Anunţul lui Victor Ponta

Ponta a adăugat că plata anticipată a salariilor şi pensiilor nu are niciun fel de impact pentru bugetul de stat.

"Avem lichidităţi în trezorerie şi lucrul acesta e absolut posibil", a spus prim ministrul.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
27 mar, 17:23
lumi
Cea mai noua oferta de lucru! Foarte multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! sellectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ