Anunţ important pentru toţi şoferii bucureşteni

| 01 apr, 2014

Sensuri unice vor fi introduse de joi pe străzile Scărlătescu şi Lebedei, adiacente Şoselei Nicolae Titulescu, pentru fluidizarea traficului, potrivit unui comunicat al Primăriei sectorului 1.

Se va circula pe un singur sens pe strada Scărlătescu numai pe tronsonul cuprins între strada Constantin Caracaş şi aleea de acces din spatele blocurilor, dinspre strada Constantin Caracaş spre aleea de acces din spatele blocurilor, respectiv pe strada Lebedei dinspre aleea de acces din spatele blocurilor înspre strada Constantin Caracaş.

Introducerea sensurilor unice pe străzile secundare oferă şi soluţii pentru locuri de parcare. Până în prezent, prin introducerea sensurilor unice Primăria sectorului 1 a creat peste 100.000 de noi locuri de parcare.

Programul de introducere a sensurilor unice pe străzile secundare din această zonă administrativă a fost demarat la sfârşitul anului 2007. Până în prezent, Primăria sectorului 1 a introdus sensuri unice pe o treime dintre străzile secundare din zonele Nicolae Titulescu, Calea Griviţei, bulevardul Ion Mihalache, Buzeşti, Aviaţiei, bulevardul Expoziţiei, cartierul Băneasa, Dorobanţi, Floreasca şi Romană.

'Cetăţenii din sectorul 1 reprezintă cel mai dinamic, activ şi productiv segment social din România, de aceea nu ne putem permite să-i ţinem blocaţi ore în şir în trafic. Orele pierdute în trafic înseamnă bani pierduţi pentru noi toţi! Vom putea spune că oamenii trăiesc într-un oraş civilizat abia atunci când vor ajunge din cel mai îndepărtat punct al sectorului 1 până la Universitate, în condiţiile unui trafic de vârf, în cel mult 45 de minute. Acest obiectiv îl urmărim prin introducerea sensurilor unice pe străzile secundare', a declarat edilul Andrei Chiliman.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ