Anunţul OFICIAL făcut de Elena Udrea. Pe cine va susţine în turul doi al prezidenţialelor

| 07 noi, 2014

Elena Udrea, preşedintele PMP, a declarat, vineri, că speră la votul din 16 noiembrie, în al doilea tur al alegerilor prezidenţiale, să fie împotriva lui Victor Ponta, candidatul PSD-UNPR-PC.

'Electoratul Elenei Udrea este mai anti-Ponta şi mai anti-PSD chiar decât electoratul ACL şi al candidatului ACL. De aceea, acest electorat sunt convinsă că va vota aşa cum îi cer valorile şi principiile statului de drept, democraţiei, aşa cum îi cer valorile şi principiile pe care le-au susţinut atunci când au venit şi au votat cu mine. (...) De aceea, acest electorat cu siguranţă că va continua să voteze având în minte aceste valori, indiferent ce recomandări li s-ar putea face, având respect faţă de oamenii care au venit să voteze duminica trecută cu Elena Udrea îi rog pe aceştia să vină la vot. (...) Îi rog să vină să voteze în 16 noiembrie. (...) Le cunosc orientarea, cunosc motivele pentru care aceşti oameni vin să voteze, de aceea le spun că votul de duminică 16 noiembrie trebuie să fie un vot anti-Ponta', a afirmat Elena Udrea la finalul reuniunii conducerii partidului cu reprezentanţii organizaţiilor din teritoriu.

Ea susţine că Victor Ponta, candidatul PSD-UNPR-PC, 'reprezintă interesele baronilor locali', 'nu are respect pentru statul de drept', 'a demonstrat că nu poate guverna România în aşa fel încât românii să aibe un nivel de trai decent'.

Elena Udrea consideră că în primul tur lupta nu s-a dat între candidatul PSD şi cel al ACL, ci mai degrabă a fost 'o înţelegere, o bătălie ca Elena Udrea să nu ocupe locul trei'.

'500 de mii de oameni au pus ştampila pe mine în turul unu, aşa că acest electorat care a votat cu mine în turul unu va face diferenţa, pentru că ceilalţi candidaţi aflaţi în competiţie şi-au exprimat deja susţinerea pentru unul sau altul dintre candidaţi', a mai declarat preşedinta PMP.

Potrivit estimărilor sale, măcar 5% dintre voturile obţinute de Klaus Iohannis se datorează luptei pe care ea şi PMP şi, mai ales, Traian Băsescu au dus-o împotriva lui Victor Ponta şi a PSD în turul unu al prezidenţialelor.

'Măcar acum în turul doi să vedem o luptă reală cu Victor Ponta şi cu PSD şi cu cei care sunt în spatele lui Victor Ponta. Am intrat în această competiţie spunând că nu voi negocia nimic. Nu am fost candidat al Preşedinţia României pentru a negocia ceva. Nici nu am pretenţia că sunt stăpâna voturilor care au venit pentru mine în turul unu. (...) Electoratul va analiza şi va judeca după valorile şi principiile pe care le respectă. PMP s-a născut ca un partid anti-USL. PMP este cel mai activ partid de opoziţie la PSD', a adăugat preşedinta PMP, Elena Udrea.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
07 noi, 2014
Alexandru Valeriu Pantelimon
Individa chiar crede ca optiunile ei intereseaza majoritatea romanilor -mult mai inteligenti decat ea . Dupa ce ne-a asigurat ca intra in turul doi fara probleme, acuma toarna alte bazaconii pline de rautate si de teama raspunderii-pentruca ii va veni randul cu ce-i cativa ticalosi sa dea socoteala .

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ