Apariţie MISTERIOASĂ în locul unde au căzut turnurile World Trade Center. Muncitorii, uluiţi VIDEO

| 04 dec, 2013

O grindă de susţinere din oţel, care a făcut parte din structura de rezistenţă a unuia dintre turnurile World Trade Center, prăbuşite în urma atentatului terorist din 11 septembrie 2001, a devenit subiectul "imaginaţiei" echipelor de muncitori şi al vizitatorilor. Aceştia susţin că în bucata de oţel poate fi distins un chip, scrie foxnews.com.

Grinda este pregătită de muncitori pentru a fi expusă în muzeul care se află în locul unde au fost turnurile. Potrivit experţilor, această grindă provine din locul "primului impact", unde a lovit primul avion.

O sursă din muzeu a declarat că muncitorii vorbesc despre misteriosul chip de ceva vreme, dar că unii îl pot vedea, iar alţii nu.

"Deseori, oamenii vor să dea un sens unei tragedii. Pentru noi, această grindă este importantă din punct de vedere istoric şi ne ajută să spunem adevărul despre 11 septembrie", a declarat purtătorul de cuvânt al muzeului.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ