Aplicaţia care îţi spune cum se simte interlocutorul

| 08 mar, 2014

În cazul în care nu aveţi un talent nativ pentru a şti cum se simte persoana din faţa voastră, Emotient este o aplicaţie de Google Glass care vă ajută să aflaţi.

Deşi se discută de Google Glass de câţiva ani, dezvoltatorii abia acum încep să desluşească, la ce poate fi bun un astfel de dispozitiv. Emotient este numele unei companii spcializată pe software de analiză a expresiilor faciale. Este de asemenea numele dezvoltatorilor primului software de analiză a sentimentelor pentru Google Glass. Aflat momentan într-un stadiu privat de beta, aplicaţia prototip este testată la această oră de clienţi şi parteneri ai creatorului. Ca funcţionalitate, folosind camera din ochelari, aceasta detecteaza emoţiile pe faţa interlocutorului.

Mai multe, pe playtech.ro.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
08 mar, 2014
filmehdgratis.info
filmehdgratis.info
Ai chef de un film bun ? www.filmehdgratis.info aici gasesti cele mai bune filme la calitate HD [High Definition] subtitrate in limba romana

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ