Aplicaţia care te atenţionează atunci când eşti spionat

| 23 oct, 2013

O aplicaţie smartphone, care ne poate informa atunci când suntem spionaţi prin satelit, a fost dezvoltată în SUA. Aplicaţia SpyMeSat oferă atenţionări atunci când un satelit echipat cu dispozitive de supraveghere este fixat asupra unei persoane şi ar putea să o fotografieze.

Printre sursele utilizate de către SpyMeSat se află şi datele preluate de la North American Aerospace Defence Command (NORAD), care sunt obţinute prin intermediul CelesTrak, un site pentru software orbital, informează B365.ro.

Aplicaţia a fost creată de către compania americană Orbit Logic. Preşedintele companiei, Alex Herz, a precizat că SpyMeSat este prima aplicaţie a companiei sale destinată oamenilor de rând.

"Mi-a venit ideea acestei aplicaţii în timp ce stăteam de vorbă cu nişte prieteni care erau foarte interesaţi de tehnologia de imagistică din spaţiu. Această aplicaţie le răspunde tuturor întrebărilor într-un mod interactiv şi distractiv", a declarat Alex Herz, conform publicaţiei The Times of India.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ