Apple confirmă data lansării iPhone 6: Am vrea să vă putem spune mai multe

| 29 aug, 2014

Apple a trimis presei invitatiile pentru lansarea iPhone 6, care va avea loc pe 9 septembrie, confirmand astfel zvonurile aparute anterior.

Mesajul transmis de compania americana este: "Am vrea sa va putem spune mai multe", potrivit Mashable.

Lansarea va avea loc la Flint Center for the Performing Arts din Cupertino, California, unde a fost dezvaluit si computerul Macintosh, in urma cu 30 de ani.

Sursa citata mentioneaza ca alegerea locului ar putea insemna ca Apple va prezenta un nou produs revolutionar, anume ceasul inteligent iWatch.

Majoritatea zvonurilor de pana acum arata ca gigantul IT va prezenta doua versiuni de iPhone 6, una cu ecran de 4,7 inchi, iar cealalta de 5,5 inchi, intrand astfel pe "teritoriul" phabletelor.

Pretul ar putea fi unul piperat, avand in vedereca display-ul smartphone-urilor va fi realizat din safire - si nu din sticla - pentru a creste durabilitatea si rezistenta.

Jurnalistii de la TechRadar au spus ca noul model va costa peste 800 de dolari, la liber, adica aproape dublu fata de cel al primului model, lansat in 2007, cand nu era subventionat.

Pretul pentru modelul 5S incepe de la 649 de dolari fara abonament.

Tag-uri: Apple, iphone 6
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ