Apple va prezenta modele noi de iPad până în iarnă

| 13 aug, 2013

Apple va intra în perioada sărbătorilor de iarnă cu noi generaţii ale iPhone şi iPad, principalele produse ale companei, şi noi modele din gama Mac, sperând să-şi consolideze poziţia pe o piaţă aglomerată într-un moment delicat pentru companie.

Apple va prezenta următorul iPhone în cadrul unui eveniment planificat pentru 10 septembrie, au declarat pentru Bloomberg surse apropiate situaţiei, notează Mediafax. Noi modele iPad, inclusiv o variantă mai subţire şi un iPad mini cu ecran de înaltă rezoluţie, vor fi lansate ulterior, la timp pentru sezonul sărbătorilor de iarnă, au afirmat sursele citate.

Compania a anunţat în iunie că va prezenta în a doua parte a acestui an o nouă variantă a sistemului de operare iOS, precum şi o nouă generaţie de computere Mac.

IPhone şi iPad au generat în trimestrul al doilea 70% din vânzările companiei. Apple trece printr-o perioadă dificilă, după scăderea preţului acţiunilor cu o treime faţă de nivelul record înregistrat în luna septembrie a anului trecut, pe fondul frânării creşterii profitului şi absenţei lansărilor mari de produse în acest an.

Analiştii anticipează că Apple va lansa în acest an şi o variantă iPhone cu preţ mai mic, destinată în principal pieţelor emergente.

Directorul general Tim Cook a declarat anterior că Apple va lansa noi produse începând din aceast toamnă şi pe parcursul anului viitor. Contactaţi de Bloomberg, reprezentanţii companiei au refuzat să comenteze informaţiile.

Tag-uri: Apple, iPad, iphone, Mac
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ