Asemenea familie nu ai mai întalnit! Toţi cei patru membri au puteri paranormale

| 02 iun, 2014

Cei doi soti s-au casatorit fara ca vreunul sa stie ca au un har divin. Cei doi sunt convinsi ca se vor iubi pana la adanci batraneti pentru ca sunt compatibili nu numai fizic, ci si energetic. Copiii le-au mostenit harul, iar cei patru membri ai familiei comunica pana si telepatic.

La prima vedere, nimic nu ii tradeaza. Arata si se poarta ca doi oameni absolut normali, iar intr-o multime nu se disting prin nimic deosebit. Cei care le stiu, insa, secretul nu se lasa pana nu le trec pragul si le cer macar o consultatie sau o vorba buna. Maria si Valeri, de 60, respectiv 58 de ani, au puteri paranormale, la fel ca si cei doi copii ai lor, Victor de 34 de ani si Victoria de 34 de ani. Maria si Valeri Cobileanschi s-au nascut in Republica Moldova, dar se afla in Iasi de 14 ani. Au un cabinet la parterul unui bloc de pe bulevardul Socola, unde trateaza romani din toate colturile tarii, dar si straini veniti in Iasi, special pentru a-i cunoaste. Prin bioenergie, Maria afla culoarea aurei unei persoane, dar si bolile de care aceasta sufera si, prin energii pozitive, vindeca anumite afectiuni.

Sotul ei se ocupa de recuperare medicala, reflexoterapie si masaj si este cunoscut drept un om magnetic, pentru ca de corpul lui se lipesc diferite obiecte, plecand de la cele mici, de genul linguritelor si ajungand pana la fierul de calcat sau cantare. Copiii, ambii medici, fata in Germania, iar baiatul la un spital pentru copii din Oradea, le-au mostenit harul. Cei patru se folosesc de puterile extrasenzoriale pentru a comunica intre ei prin telapatie. "Spre exemplu, daca Maria este la magazin si ma gandesc ca ar mai fi nevoie de ceva in casa, ea stie ca eu ma gandesc la acel lucru, daca o sun sa ii zic sa mai cumpere ceva, ea imi raspunde la telefon spunand deja ca stie ce vreau", a povestit Valeri.

A fost dragoste la prima vedere

Maria si Valeri s-au cunoscut in 1978 in satul Cioara din Republica Moldova. Vestea ca Maria, o fata inalta si blonda, este noua profesoara de geografie din sat, s-a aflat rapid, iar Valeri era doar unul dintre burlacii care abia asteptau sa o cunoasca. S-au placut din prima si au stiut ca isi vor petrece restul vietii impreuna. "A sarit scanteia cand ne-am vazut, pur si simplu am stiut. Am tresarit si am stiu ca va fi al meu. Golul in stomac, fluturasii despre care se spune, se refera la atractia fizica, sexuala, la noi a fost mult mai mult decat atat. Daca nu exista si compatibilitate energetica, un cuplu nu rezista. Multi incurca compatibilitatea energetica cu cea fizica, cu magnetismul animal. Stiti, exista o istorioara, potrivit careia Dumnezeu i-a rupt in doua pe Adam si pe Eva si le-a spus sa mearga sa isi gaseasca jumatatea, pentru ca atunci vor fi cu adevarat fericiti", a spus Maria Cobileanschi.

"Noi am gasit mai mult decat jumatate", a adaugat Valeri. Cei doi vorbesc unul peste altul, dar se completeaza perfect. Se cunosc atat de bine, incat nimic din aceasta lume nu i-ar mai putea desparti. Sunt impreuna de 36 de ani, timp in care le-au vazut pe toate. Au avut parte de provocari, iar o falsa prietena de-a Mariei urmarea doar sa-i fure sotul. Iubirea lor a invins, iar acum pot spune cu mana pe inima ca sunt suflete pereche. Spun ca au aceeasi culoare a aurei si ca doar compatibilitatea energetica i-a tinut atat de mult timp impreuna. "Eu nu cred cuplurile care spun ca nu se cearta, este o prostie. Si noi suntem oameni ca oricare altii si ne mai suparam, ne mai certam, nu ai cum altfel", marturiseste Valeri.

Si-au dat seama ca au puteri paranormale dupa 10 ani de casnicie

Cei doi soti nu au stiut de la bun inceput ca au puteri extrasenzoriale. La aproximativ 10 ani de la casnicie, Maria si-a vazut aura degetelor. Mult timp nu a stiu ce se petrece cu corpul ei. Ulterior, insa, a facut studii de asistenta medicala si recuperare medicala, iar incepand cu anul 1990, s-a reprofilat in domeniul medicinei alternative si de recuperare medicala. A inceput sa faca tratamente cu bioenergie si dupa un timp l-a avut drept ucenic pe sotul ei, care si-a descoperit biomagnetismul si a inceput sa faca si tratament bioenergetic. Cei doi copii le-au mostenit, de asemenea, harul. "Copiii isi vedeau aura de mici, se vede omul care are chemare. I-am lasat sa creasca, viata sa isi urmeze cursul. Un timp lucram toti patru la cabinet, cand plecam noi in concendiu, ramaneau ei. Acum fata e in Germania, iar baiatul in Oradea, amandoi medici. Noi nu am minimalizat niciodata rolul medicinei, ba din contra, am refuzat pacienti pe care la acel moment nu ii puteam trata si i-am trimis la spital. Medicina energetica, insa, ar trebui sa aiba mai multe valoare, e pana la urma cea mai veche medicina din lume", a precizat Maria Cobileanschi. 

25 la suta dintre pacienti sunt intoxicati cu metale grele

Prin cabinetul familiei Cobileanschi au trecut atat oameni bogati, cat si saraci. Au pacienti din toate colturile tarii si sunt cautati chiar si de oameni din strainatate, pentru ca ofera consultatii si tratament si cu ajutorul fotografiilor. Oamenii le trimit prin posta sau cu ajutorul internetului fotografii, cu ajutorul carora cei doi soti dau un diagnostic si un plan de tratament energetic. "Multi nu ne cred cand aud ca se poate si cu fotografii, dar ajung sa ne ceara scuze cand vad ca stim ce facem si le dam un diagnostic corect", a spus Maria. In ultima perioada, le calca pragul din ce in ce mai multe persoane depresive, care se imbolnavesc din cauza stresului si a supararilor provocate de lipsa banilor. De asemenea, 25 la suta dintre pacientii pe care ii trateaza energetic sunt intoxicati cu metale grele. "Vin la noi pentru ca le ies toate analizele bune, iar ei se simt rau. Sun intoxicati cu metale grele. Organismul le asimileaza din alimente sau din apa", a spus Valeri Cobileanschi.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ