AUGUSTIN ZEGREAN a vorbit despre dosarul GALA BUTE. Declaraţii SURPRINZĂTOARE despre ELENA UDREA

| 24 feb, 17:38

Preşedintele CCR, Augustin Zegrean, a precizat, marţi, că nu vrea să facă nicio declaraţie cu privire la votul de luni, din Parlament, în urma căruia s-a hotărât avizarea cererilor DNA, pe numele Elenei Udrea.

"Nu am spus că fac declaraţii. Vă rog să mă credeţi, nu urmăresc, nu mă interesează. Nu vreau să dau nicio declaraţie", a ţinut să precizeze Augustin Zegrean.

Cu toate acestea, el a ţinut să precizeze că Constituţia este cea care prevalează întotdeauna.

Cererea de arestare a Elenei Udrea în dosarul ”Gala Bute” va fi discutată, miercuri, la Înalta Curte de Casație și Justiție.

Udrea a fost, marți, la sediul DNA unde a fost audiată timp de câteva ore cu privire la acuzațiile care i se aduc în dosarul Gala Bute. Luni seara, Camera deputaților a avizat cererile de încuviințare pentru urmărirea penală și arestarea preventivă în dosarul menționat.

Avocații Elenei Udrea au depus contestat votul din Parlament. ”Votul din plen nu întrunește prevederile legale. Ieri nu a fost întrunită majoritatea cerută de lege. La o chestiune atât de gravă trebuie să existe o majoritate calificată. Hotărârea este practic un vot de neavizare. Va fi un temei de apărare în sensul că cererea de arestare nu a fost avizată”, a spus avocatul deputatei, Marius Striblea.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ