LOVITURĂ pentru Augustin Zegrean. Ce a păţit preşedintele CCR

| 09 mar, 19:15

Presedintele CCR, Augustin Zegrean a fost respins la concursul pentru functia de judecator al Curtii de Justitie a Uniunii Europene. Astfel el nu va fi printre candidatii desemnati sa reprezinte Romania in acest for, nereusind sa se califice in primii trei.

"În conformitate cu prevederile art. 6 alin. (1) din Procedura de selecție aprobată de Guvernul României la data de 14 ianuarie 2015, Comisia de selecție pentru desemnarea candidatului României pentru funcția de judecător la CJUE s-a întrunit la data de 3 martie 2015, la sediul Ministerului Justiției, în vederea intervievării candidaților.

În urma derulării probei interviului, candidații situați pe primele trei locuri, în ordinea punctajelor obținute, sunt:

Doamna Camelia TOADER;

Doamna Laura Mihaela IVANOVICI;

Doamna Claudia-Ana COSTEA (MOARCĂȘ).

Nominalizările vor fi transmise Guvernului pentru finalizarea procedurii de desemnare a candidatului României pentru funcția de judecător CJUE, în conformitate cu art. 6 și 7 din Procedura de selecție", precizeaza Ministerul Justitiei intr-un comunicat de presa.

Citeşte şi: AUGUSTIN ZEGREAN, secretul RUŞINOS al şefului CCR

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ