Aurelian Pavelescu: Vanghelie şi-a bătut joc, în stil interlop, de oricine din România, de când a intrat în politică

| 13 mar, 09:14

Marian Vanghelie a fost reţinut pentru 24 de ore de către procurorii DNA în dosarul privind atribuirea ilegală de lucrări publice. Imediat au apărut şi reacţiile, iar unul dintre politicienii care a comentat situaţia edilului este Aurelian Pavelescu, care spune despre Vanghelie că "şi-a bătut joc, în stil interlop, de oricine din România, de când a intrat în politică."

Mesajul postat de Aurelian Pavelescu pe Facebook:

"Marian Vanghelie. Odios personaj. Si-a batut joc, in stil interlop, de oricine din Romania, de cand a intrat in politica. Nimeni nu a atins nivelul lui de banditism, din niciun partid, in ultimii 25 de ani. 90 de milioane de euro? Eu cred ca este a zecea parte. Acesta, "care este", reprezenta o bucata autonoma din PSD, din guvernele PSD, din administratia locala, nu doar la sectorul 5, dar si la primaria Capitalei, dar si bucati din administratia locala din intreaga tara. Sute de mii de oameni intregi la minte, batrani si tineri, l-au aplaudat frenetic la Vanghelioane, milioane i-au urmarit mascarada, in direct, pe toate televiziunile, de Anul Nou, ani si ani la rand, ca niste oligofreni: incredibil, omul intrase in folclor, ca un Mecena, in aplauzele prostimii care s-a bucurat la firimituri aruncate ca la vite, din marele jaf. Asta e ce ma revolta, de-a dreptul.", a scris Pavelescu pe Facebook.

 

Citeşte şi: Marian Vanghelie, reţinut pentru 24 de ore de procurorii DNA: "E România denunțurilor"

"Au furat si altii, nu stiu daca la fel de mult, dar Vanghele a furat pe fata, ca la alba-neagra, cu sisul la vedere, ca vagabonzii de cartiere, cand rup buzunarele femeilor in varsta si le iau pensiile, lovindu-le cu bocancii in cap. Ani de zile am fost singurul care am indraznit sa spun: scapati de Vanghele! In pauzele publicitare, jurnalisti influenti, oameni politici, imi spuneau cu vocea joasa: aveti grija, nu va puneti rau, e puternic, face si desface. Nu-mi venea sa cred cum acest individ
semanase teroare in toti: ipochimenul nu valora nici cat o ceapa degerata, iar, pentru mine personal, cand pentru altii inspira teama, inspira amuzament si greata, dispret absolut, mila, neputinta, penibilitate. Sa plece toti interlopii din politica, ca nu doar au distrus Romania, au si ras si au si umilit-o!", a adăugat Aurelian Pavelescu.

 

Citeşte şi: Patru persoane au fost reținute în dosarul lui Marian Vanghelie

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ