Ion Cristoiu, mesaj pentru Kovesi: Cât de frumoasă eşti!

| 13 mar, 10:41

Marian Vanghelie a fost reţinut, joi, pentru 24 de ore de către procurorii DNA. El a fost scos joi seară din sediul Direcției Națională Anticorupție și dus în cătuşe la arestul Poliției Capitalei după ce a fost reținut de procurori în dosarul privind atribuirea ilegală de lucrări publice.

Edilul este acuzat că percepea un "comision" de aproximativ 20% din valoarea contractelor încheiate de Primăria sectorului 5 și instituțiile subordonate cu firmele controlate de omul de afaceri Marin Dumitru, banii fiind încasați de edil prin intermediul unor persoane apropiate și al unor firme, inclusiv o societate administrată de partenera sa, Oana Niculescu-Mizil.

Valoarea totală a contractelor de execuție a unor lucrări publice, încheiate din anul 2007 până în prezent, se ridică la aproape două miliarde de lei.

Evenimentul a fost comentat de jurnalistul Ion Cristoiu pe blogul său unde a afirmat că: "De joi dimineața, de cînd DNA a descins hollywoodian la Marian Vanghelie, m-am întrebat cum de s-a năpustit DNA asupra celui de care depinde ca Imperatorul Klaus Iohannis să-și aibă în cel mai scurt timp ceea ce el numește, cu o căutătură de Ecaterina Cea Mare, Guvernul Meu.

După chestia asta – mi-am zis – oastea, și așa de strînsură a lui Mircea Geoană, cu care PNL urma să lanseze un asalt asupra cetății PSD-iste, se va destrăma mai ceva decît oastea lui Cațavencu din O scrisoare pierdută.

Ce Dumnezeu, a devenit DNA din măciucă politică o instituție a statului de drept?

Și socotind că răspunsul e în favoarea DNA, mă pregăteam să sar în două picioare și să-i îngîn Codruței Kovesi, pe post de Cît de frumoasă ești! Imnul de stat în varianta de fanfară.

Informațiile date de Rareș Bogdan m-au adus însă cu picioarele pe pămînt. Pe pămîntul patriei noastre postdecembriste, unde, mai nou, politicienii nu-și mai trag ibovnice, ci procurori.

Unii au procurorii DNA.

Aceștia îi arestează pe cei dintr-o parte.

Alții au procurorii Parchetului General.

Aceștia îi arestează pe cei din partea ailaltă.

Și uite așa, cîtă vreme nu se vor întîlni șefii de bandă, pentru a-și spune unul altuia, Ce dracu, am ajuns să ne arestăm unii pe alții?! clasa politică devine clasa pușcăriașă.

Urmează Presa!

Mai ales că Marian Vanghelie a fost pentru o parte a presei cea ce a fost Elena Udrea, pentru cealaltă parte a presei."

Citeşte şi: Sorina Matei, profeţie CRUNTĂ pentru jurnalişti, după cazul Vanghelie

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

6 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
13 mar, 21:38
PETRE
Ion Cristoiu...
Ambetat de tristete(ci nu de beut-vorba lui nenea Iancu),intreb:"eu cu cine mai votez?"
O,tempora !
14 mar, 02:51
Cucuveaua
Pentru PETRE
Cum cu cine votezi, PETRE?...cu mine ;)
Hai noroc!
14 mar, 02:53
Cucuveaua
Gluma ;)
Cum cu cine votezi, PETRE?....cu mine :))
14 mar, 02:57
Cucuveaua
Raspuns pt. PETRE
Cum cu cine votezi, PETRE?....cu mine :))
13 mar, 16:15
PIXUL
......ai "supt-o" mã'OBIECIV.info....shi tzi-o rãmas în gât.........oricum erai un AVORT, shi înainte, shi acum, shi asha rãmâi........te-o "cenzurat" mã'ta înainte de-a te scuipa din pizdã.........
16 mar, 10:48
BERCEA
IREAL
ASTA INCA CREDE CA GAINA NASTE DUPA CE A FOST VIOLATA!!
13 mar, 13:05
liviuioan
DELIRUL
DANTON--TRIBUNALUL REVOLUTIONAR--sa te tii drace--s-a suparat $ maistru $--vede numai cacaniu in fata ochilor--tanjind dupa fustitele minuscule ale cubanezelor vesele . Statul lui NASU-N SUFLET--nu mai raspunde la comenzi--s-a pierdut maneta si daca o gasesc astia in BIBLIOTECA--o apuca melancolia pe MINUNEA BLONDA . In rest subiecte cat pentru un roman # Stiu ce ai facut in ultimii 10 ani # Se fac si bilanturi--cate capre incompatibile-- cu finalizare--MORARISTII stiu de ce---avansari sau retrogradari . Noroc ca maistru are --JURNALUL--si mai nou i se face respiratie-- gura la creasta de catre--REALITATEA GUSATA ( ce bine era pe vremea--TATUCULUI )

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ