Marian Vanghelie a rămas fără CEASURI. Cine s-a "ocupat" de bijuteriile edilului

| 13 mar, 08:43

Marian Vanghelie, primarul sectorului 5, a fost reţinut pentru 24 de ore de către procurorii DNA. El a fost scos joi seară din sediul Direcției Națională Anticorupție și dus în cătuşe la arestul Poliției Capitalei după ce a fost reținut de procurori în dosarul privind atribuirea ilegală de lucrări publice. Alături de Marian Vanghelie au fost reţinute şi alte patru persoane.

Unul dintre avocatii edilului, Cezar Bivolaru, le-a dezvaluit jurnalistilor ce obiecte si acte au ridicat procurorii. Oamenii legii au luat "5-6" ceasuri, dar si acte ce au legatura cu un teren care ar apartine mamei fostei sotii.

"Au luat ceasuri, dl. primar le-a predat, sunt ceasuri care oricum apar in declaratia lui de avere. Au mai luat cateva inscrisuri ale fostei sotii a dl. Vanghelie, despre un teren al mamei fostei sotii a lui Vanghelie", a spus avocatul.

Citeşte şi: Patru persoane au fost reținute în dosarul lui Marian Vanghelie

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ