DOCUMENT CRUCIAL despre Marian Vanghelie: ce indicii există despre faptele sale penale

| 12 mar, 21:39

Şeful Agenţiei Naţionale de Integritate, Horia Georgescu, a declarat joi că ANI a găsit indicii de săvârşire a unor fapte penale în cazul primarului sectorului 5, Marian Vanghelie, şi a formulat în acest sens un denunţ, transmite Agerpres.

''Referitor la Marian Vanghelie, ANI a solicitat confiscarea unei sume nejustificate de bani, Comisia de cercetare din cadrul CAB a clasat dosarul, dar procurorul din cadrul acestei entităţi a formulat o opinie separată. Din această perspectivă, noi am identificat indicii de săvârşire a unor fapte penale cu privire la unele sume de bani menţionate chiar de către domnia sa în probatoriul administrat, care au presupus unele indicii de comitere a unor infracţiuni'', a precizat Horia Georgescu, arătând că acestea au fost înaintate de ANI ''prin formula unui denunţ''.

Întrebat când a făcut această sesizare, şeful ANI a spus că ulterior motivării deciziei Comisiei de cercetare din cadrul Curţii de Apel Bucureşti, adică acum câteva săptămâni.

''Suma pe care a identificat-o Agenţia Naţională de Integritate este de 200.000 euro. Problema este că în administrarea probatoriului chiar dl Marian Vanghelie a spus că a rulat sume importante de bani, de ordinul sutelor de mii de dolari. La fel expertul parte angajat de domnia sa a menţionat faptul că sumele identificate sunt mai mari decât cele pe care le-am găsit noi a fi nejustificate'', a spus Georgescu.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ