Arestare cu năbădăi. De ce a ieşit Horia Georgescu cu mâinile încătuşate la spate

| 16 mar, 15:44

Şeful Agenţiei Naţionale de Integritate, Horia Georgescu, a fost adus cu mandat luni la Direcţia Naţională Anticorupţie pentru a fi audiat de procurori. După câteva ore de audieri, el a fost scos cu cătuşe din sediul DNA şi dus la arestul poliţiei. Şeful ANI este acuzat de abuz în serviciu şi urmează să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Reținerea șefului ANI, Horia Georgescu, a avut un element de noutate, care a stârnit imediat întrebări în lumea politică. La ieșirea din sediul DNA, Georgescu avea mâinile încătușate la spate, nu în față, ca mai toate VIP-urile care ies cu ”brățări” la mâini, în urma discuției cu procurii.

Surse judiciare susțin că există o explicație pentru noutatea de la DNA: Horia Georgescu s-a opus arestării și de aceea a fost legat cu mâinile la spate.

Citeşte şi: Cine urmează după Horia Georgescu? Anunţ TRĂSNET făcut de TURCESCU

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ