Ce avere are şeful ANI, Horia Georgescu

| 16 mar, 11:05

Horia Georgescu, șeful ANI, a fost adus luni dimineață sub escortă la sediul DNA, pentru a fi audiat de procurori în legătură cu activitatea desfășurată ca membru al comisiei centrale din cadrul Autorității Naționale pentru Restituirea Proprietăților, comisie care analiza cererile și stabilea despăgubirile.

Horia Georgescu deţine, din 2007, un teren agricol de 2,5 hectare în judeţul Călăraşi. De asemenea, potrivit declaraţiei de avere, mai are pe numele său două apartamente: unul în sectorul 1, în Capitală, cu o suprafaţă de aproape 70 de metri pătraţi şi altul de 140 de metri pătraţi în Braşov.

Şeful ANI mai are şi o casă tot în Braşov, de 350 de metri pătraţi.

La capitolul autoturisme, Horia Georgescu a trecut în declaraţia de avere un automobil marca Volskwagen fabricat în 2008.

Horia Georgescu are mai multe conturi, dintre care cel mai semnificativ este unul de peste 133 de mii de lei, pe numele soţiei, şi unul în valoare de 5.100 de euro, tot pe numele soţiei.

La capitolul datorii, Horia Georgescu are un împrumut scadent în 2027 de 250 de mii de euro, dar şi unul de peste 55 de mii de euro.

Salariul obţinut de Horia Georgescu anul trecut este de peste 100 de mii de lei, iar cel încasat de soţie, în calitate de notar public, este de peste 110 mii de lei.

Horia Georgescu a mai obţinut venituri şi din închirierea unor locuinţe şi arendarea unui teren.

loading...

Ştirile orei

STIRIDESPORT.RO
h
0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ