Noi audieri au loc la DNA în dosarul în care Marian Vanghelie a fost reținut pentru 24 de ore

| 13 mar, 10:19

Noi audieri au loc vineri dimineață la sediul Direcției Naționale Anticorupție în dosarul în care primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, a fost reținut pentru 24 de ore, informează B1 TV.

La sosirea la sediul DNA, avocatul edilului, Cristian Ene, a declarat că au loc noi audieri și că a formulat o cerere de a participa la toate audierile din acest dosar.

În cursul zilei de vineri, procurorii DNA vor întocmi referatul cu propunere de arestare preventivă pe numele lui Marian Vanghelie, document care va fi transmis ulterior instanței supreme care va lua o decizie în cazul edilului și a celorlalte patru persoane care au fost reținute în acest dosar.

Marian Vanghelie a fost reținut joi de procurorii DNA pentru 24 de ore pentru abuz în serviciu şi luare de mită, după lungi percheziții la locuința sa și la sediul Primăriei Sectorului 5.

Patru persoane, funcționari ai primăriei, una dintre acestea fiind vărul lui Vanghelie, Mircea Sorin Niculae, au fost reținute pentru 24 de ore în dosarul lui Marian Vanghelie.

Primarul este suspectat că, începând din 2007, l-a ajutat pe omul de afaceri Marin Dumitru să obţină contracte cu primăria în valoare de două miliarde de lei, primind în schimb un comision de 20 la sută.

 

Citeşte şi: Marian Vanghelie a rămas fără CEASURI. Cine s-a "ocupat" de bijuteriile edilului

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
13 mar, 12:47
Anna Karenina
EXCLUSIV Vanghelie și Oana Mizil, 40.000 de euro în conturile PSD

libertatea.ro-vanghelie

Primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, si iubita sa, Oana Mizil, intrati in vizorul DNA, au virat în conturile PSD, in perioada 2008 - 2012, sub forma de cotizatii si donatii, suma de 40.934 de euro.

sigur sunt platiti la trezorier ,cu chitanta,legal,dar or fi bani albi sau gri?

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ