Ruxandra Dragomir DEZVĂLUIE adevărul despre sarcina Elenei Udrea

| 13 mar, 16:57

Ruxandra Dragomir, prietena Elenei Udrea, a scris un mesaj dur pe o rețea de socializare la adresa jurnaliștilor, care inventează numai prostii. Ruxandra Dragomir lămurește și zvonul privind sarcina Elenei Udrea.

"Am fost astazi la Elena. Am gasit-o din nou foarte tonica si puternica. Fata de smiorcaielile pe care le auzim toata ziua de la marii barbati ai politicii romaneşti, Elena dovedeste o forta interioara incredibila. Dupa toate abuzurile si umilintele la care a fost supusa,pe nedrept si fara probe, din razbunarea a doi oameni care exercita discretionar si ocult puterea in Romania, reuseste in continuare sa zambeasca, sa glumeasca si sa rada, incurajandu-ne pe noi cei care ii suntem alaturi. V-as spune mult mai multe lucruri, discutii serioase sau glume pe care le-am avut in timpul vizitei insa stiu ca multe se vor interpreta intr-un mod gresit si rautacios.

Citeşte şi:  Elena Udrea, vizitată de mama ei și de Ruxandra Dragomir în arest. Ce cadouri a primit fostul ministru

Cand ma gandesc la situatia ei profund injusta, ma apuca sila fata de unii care se pretind jurnalisti, in realitate niste no-name-uri agresive,si care,de dragul de a-i baga si pe ei cineva in seama, inventeaza toate prostiile de pe lume.Ultimele example: ca Elena ar fi insarcinata sau ca i-ar fi adresat cuvinte urate uneia dintre colegele de camera. Acestor oameni si tuturor celor care preiau si multiplica aceste mizerii,am un singur mesaj. Sa va fie rusine,mai ales daca aveti si voi o mama. Iar in cazul in care va roade curiozitatea si doriti informatia corecta ce mananca Elena, cum se simte sau cum arata, intrebati-ma pe mine. Elena, nu esti singura!", conchide Ruxandra Dragomir.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

5 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
15 mar, 22:50
Alexandru Valeriu Pantelimon
Lipsite de credibilitate mahalagioaicele ; udrea nici macar nu vrea sa colaboreze cu justitia . Cu tot dragul acordam prezumtia de nevinovatie oricarui cetatean din tara noastra , inafara unor oameni care au adunat bogatii imense , ei cunoscand "locul din tara mea unde ploua cu dolari" ."Aparatoarele interlopilor o fac din interes punand presiuni asupra justitiei si din educatia lor sanatoasa cultivata pe malul lacului Floreasca unde activitatea de canotaj este de un faire play nemaivazut .
15 mar, 21:38
carmen
udrea
Misoginilor !!! Va este jena sa recunoasteti o femeie de nota 10 !!! Nu stim daca e vinovata..............iar atitudinea ei este de-a dreptul demna de lauda !!!! Felicitari doamna Udrea !!!!
13 mar, 18:06
El Condor
paterna
Dupa cat este de protectoare, Roxi ori e in lesbianism cu m. U.E, ORI E TATAL "copilului din titlu .
14 mar, 15:23
Ionica
Hi,hi,hih,hi !!!!!!!!
15 mar, 19:58
rsss
Pe dracu CONDOR, un pițigoi leșinat si crety.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ