Băsescu, la PĂMÂNT: ce MĂRTURISIRE face în premieră

| 12 mar, 18:21

Fostul preşedinte Traian Băsescu a declarat joi că nu a negat niciodată că ar fi primit informaţii despre cazul Microsoft, dar că acest lucru s-a petrecut în 2012 când faptele "erau consumate", potrivit Agerpres.

"Cineva descoperea mare lucru: Băsescu ştia despre Microsoft. N-am negat niciodată că din 2012 am primit, de la structurile de informaţii, informaţii legate de lucrul acesta, însă erau consumate faptele. Nu mai aveai ce să faci să le previi în 2012. Deci se umblă cu o dezinformare formidabilă", a afirmat Traian Băsescu.

Denunţul ELENEI UDREA a fost CLASAT. Motivul este ULUITOR

Fostul şef al statului a susţinut că i-a făcut o "recomandare" fostului ministru Valerian Vreme ca acesta să vadă ce a făcut Gabriel Sandu la minister.

"Am văzut cum dădeau ochii peste cap (...) propagandiştii minciunii: "Vai cum Băsescu i-a spus lui Vreme să nu mai vorbească cu Sandu!". (...) Nu pot să spun nimănui să nu mai vorbească cu altcineva, dar o recomandare să vadă ce a făcut Sandu după ce a venit la minister sigur că i-am făcut", a spus Băsescu la sediul PMP.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
13 mar, 11:43
Delia
Surpriza totala pe piata ofertelor de lucru!
Surpriza totala pe piata ofertelor de lucru! Tot mai multi oameni lucreaza acum cu noi, convinsi de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit de instruire de la zero! sellectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]
13 mar, 08:43
bula-ion
spaga
stii ma base bancul ala cu bula, invatatoarea si inspectorul? spune tu bula o propozitie-bula-maria e curva... in pauza manca bula vesel la bomboane, i le daduse inspectorul ca sa afle adresa lui maria. da ei au furat, tu ai aflat si ai dat ordin ok. margesti in continuare dar spaga la mine si la nuty turistas

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ