INCREDIBIL: Traian Băsescu o apără din nou pe Elena Udrea

| 16 mar, 08:26

Traian Băsescu iese cu un nou mesaj public, publicat pe o reţea de socializare, în care vorbește despre posibilitatea ca în anumite cazuri, cel mai probabil făcând referire la Elena Udrea, procurorii să fi comis un abuz.

”Nu vă supăraţi că vă reamintesc o declaraţie pe care am făcut-o pe 01.05.2014 -Ediţie specială EVZ la B1 TV, citez : "Deci lucrurile se complică. Nu o spun ca ameninţare, o spun sub cuvant de onoare. Ştiu cît şi cum a crescut capacitatea statului de a face faţă corupţiei. Nimeni dintre cei care fură să nu stea liniştiţi. Este o recomandare pe care o fac. Nu-i bine să stea liniştiţi fiindcă instituţiile statului devin tot mai eficiente". Asta nu înseamnă că la acest stadiu exclud erorile sau abuzurile”, susține Traian Băsescu.

Nu este singura dată când Traian Băsescu sare în apărarea Elenei Udrea. În luna februarie, fostul preşedinte susţinea că a citit dosarul Microsoft  şi a specificat că numele Elenei Udrea nu apărea nicăieri în dosar.

Băsescu spunea atunci că a citit 13 bibliorafturi iar în momentul în care a fost întrebat de Udrea a spus că are încredere în justiţie

Citeşte şi: Udrea continuă să îi dea de muncă DNA-ului. A mai TURNAT două nume grele

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ