MAREA SPAIMĂ a lui ION Cristoiu: ce AMENINŢARE pluteşte deasupra capului său

| 20 mar, 08:42

Din calitatea sa de critic al acţiunilor "binomului DNA-SRI" din ultima perioadă, jurnalistul Ion Cristoiu a început să se teamă că va fi el însuşi luat de pe stradă de mascaţi. Temerile acestuia sunt întărite de reţinerea Laurei Voicu, avocata Alinei Bica. Cristoiu povesteşte un episod petrecut recent, pentru a-şi exemplica teama că este monitorizat atent.

Ion Cristoiu povesteşte că a rugat un om de afaceri să-i cumpere un stylus de laptop-tabletă din SUA, iar acesta a refuzat să primească banii (104 lei) pentru obiectul achiziţionat, dorind să i-l ofere jurnalistului ca un cadou.

"De cînd mă știu nu cred că sunt situații mai tîmpite decît cele în care cineva insistă să-ți facă un cadou și tu te dai peste cap să-l refuzi fără să-l jignești. Cunoscutul nici nu voia s-audă de bani. Îi întindeam mîna cu banii. El mi-o împingea înapoi.

Nu știu cît ar fi durat penibilitatea asta, dacă nu mi-ar fi venit o idee salvatoare. Vreți cumva să fiți chemat la DNA și reținut cu propunere de arestare preventivă? Doamne ferește! strigă el, știind de pe internet ce se petrece în România acestor zile. Păi, uite cum se va întîmpla dacă nu primiți banii. La cîte am scris eu în ultimul timp, Binomul SRI-DNA abia așteaptă să pună mîna pe cineva care să le facă un denunț împotriva mea. Dumneavoastră ați fi omul ideal. Vă înhață și vă pun să semnați un denunț prin care recunoașteți că m-ați mituit. Dacă refuzați, vă rețin pentru 24 de ore cu propunere de arestare preventivă. Dați banii! a strigat respectivul, rupînd-o la fugă, să nu fie văzut cu mine. Și uite așa am scăpat eu de o situație jenantă.

Asta a fost acum cîteva zile. Joi seara, văzînd cum au înhățat-o pe Laura Voicu, avocata Alinei Bica, cea care a cutezat să-și apere clienta de campania de compromitere publică declanșată împotriva fostei șefe DIICOT, pentru că nu mărturisește că e dușman de clasă, mi-am dat seama că refuzînd banii am scăpat de o posibilă convocare la DNA. Deocamdată.

Sunt sigur că după avocați va veni rîndul jurnaliștilor care stau în calea sergenților majori mesianici", scrie Ion Cristoiu pe blog.

Citeşte şi: PROFEŢIA ÎNFRICOŞĂTOARE a lui Ion Cristoiu: VIN MINERII!

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
20 mar, 18:52
Adrian
Noutate absoluta, doar acum! Oferta este acum un fenomen, pentru ca tot mai multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! sellectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ