STB extinde banda unică pentru circulaţia autobuzelor pe linia de tramvai

| 12 sep, 10:42

Societatea de Transport Bucureşti (STB) va extinde bancda unică pentru circulaţia autobuzelor pe linia de tramvai. Autobuzele vor face opriri la peroanele de tramvai şi nu îşi vor modifica traseul.

Începând de sâmbătă, 12 septembrie, autobuzele liniei 232 vor circula pe calea de rulare a tramvaielor de pe Șoseaua Olteniței între Piața Eroii Revoluției și Piața Sudului, numai pe sensul spre terminalul ”Platforma Comercială Arcade Berceni” și între Str. Netea și Str. Șura Mare - pe sensul spre terminalul ”Piața Unirii”.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, vineri, de Primăria Capitalei, pe acest traseu, autobuzele vor efectua opriri la peroanele de tramvaie în stațiile: ”Cimitirul Șerban Vodă” (ambele sensuri), ”Opriș Ilie” (ambele sensuri), ”Bd. Constantin Brâncoveanu” (ambele sensuri), „Huși” (ambele sensuri), ”Piața Sudului” (ambele sensuri vis-a-vis de benzinăria MOL) și ”Piața Sudului” (sensul către Str. Șura Mare, vis-a-vis de Mall Sun Plaza).

La începutul lunii iunie, s-a mai folosit acest tip de proiect pentru autobuzele de pe liniile 135, 182 și 330, care circulă, pe anumite segmente, pe liniile de tramvai 1/10, 19 și 46. Ulterior, proiectul s-a extins și pentru autobuzele liniilor 143, 682 și R409 care circulă, de la începutul lunii august, pe calea de rulare a tramvaiului 21 de pe Șoseaua Colentina, pe tronsonul cuprins între Bucur Obor și Șoseaua Fundeni.

Citeşte şi BRD va împrumuta Primăria Capitalei cu 100 mil. lei pentru autobuze şi terminarea construcţiilor începute pe şosele

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ