Autostrada care se termină în câmp. Ce spun reprezentanţii Companiei Naţionale de drumuri

| 18 noi, 2013

Primul tronson al autostrăzii Lugoj-Deva este gata, dar nu poate fi dat în folosinţă din cauza lipsei căilor de acces. Mai mult, bucata de autostradă lungă de 30 de kilometri, care face legătura între localităţile Sanovita şi Traian Vuia, din judeţul Timiş, se termină în câmp.

Singurii care se „bucură” deja de pe urma finalizării şoselei de mare viteză sunt hoţii, care au început să fure din materialele rămase şi chiar din gardul de protecţie, relatează gândul.info.

Deşi la faţa locului există paznici, aceştia nu pot face nimic: „Unul se ceartă cu paza şi în timp discută dă cu pietre după el, iar celălalt din capăt operează”, a povestit unul dintre muncitori.

Pe de altă parte, reprezentanţii Companiei Naţionale de Drumuri susţin că nu au primit până acum nicio plângere în acest sens: „Stadiul fizic al autrostrăzii este de 98,56%. După finalizarea lucrărilor, traficul rutier va putea fi deschis. În ceea ce priveşte furtul de materiale de construcţie, precizăm că până la această dată CNADNR nu a primit sesizări referitoare la acest fapt”.

Autostrada Lugoj - Deva face parte din Coridorul IV paneuropean, care începe în Germania şi se continuă pe ruta Praga-Viena-Bratislava-Budapesta. În România, traseul trece prin Nădlac, Arad, Deva, Orăştie, Sibiu, Bucureşti, Feteşti şi Constanţa, ruta continuând până la Istanbul.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ