Ava Gardner şi Frank Sinatra, o poveste de dragoste "acidă"

| 07 mai, 2014

Iubirile lui Frank Sinatra au tinut, de-a lungul vremii, primele pagini ale presei. Artistul a avut numeroase relatii cu femei frumoase. Dintre acestea, insa, cea care l-a marcat profund, ducandu-l in pragul sinuciderii, a fost cea cu superba Ava Gardner.

Despre aceasta din urma, o aventuriera a vremii sale, s-a scris ca ar fi fost singura femeie din viata solistului care nu s-a lasat "imblanzita" de sarmul irezistibilului Sinatra.

Pe Ava Gardner, interpretul celebrei melodii "My Way" a cunoscut-o in 1948, la vremea aceea fiind casatorit cu Nancy Barbato, cea care i-a daruit trei copii. De altfel, chiar in perioada in care Frank o cucerea pe frumoasa actrita, Nancy era insarcinata cu mezina familiei, Tina.

Chiar daca isi iubea nevasta, Sinatra nu i-a fost fidel. Chiar si inainte de a incepe o relatie cu Ava, cea care i-a devenit sotie, in 1951, solistul avusese o alta relatie extraconjugala, cu Lara Turner.

Insa momentul in care a cunoscut-o pe Gardner a reprezentat o schimbare majora in comportamentul muzicianului. Cucerit peste masura de sarmul actritei, dar si de ochii ei verzi, Sinatra i s-a daruit acesteia total. Dupa trei ani de relatie, a cerut-o de sotie, iar una dintre cele mai mari actrite ale tuturor timpurilor devenea, oficial, doamna Sinatra.

Din nefericire, relatia lor nu a fost una in intregime fericita. Magia legaturii lor a disparut, treptat, lasand loc certurilor dure si acuzatiilor de infidelitate. "Eram doi oameni temperamentali. Posesivi, gelosi si explozivi. Cand imi pierd rabdarea, n-o gaseste nimeni. El e la fel", declara la un moment dat Ava, potrivit Daily Mail.

Probleme de cuplu s-au accentuat din momentul in care actrita a inceput sa aplice si in cazul lui Sinatra mai vechea ei tactica de "chinuire" a partenerului. "Avea un stil de a vorbi extrem de acid, era fara mila cu el (Frank-n.r.)", povestea un amic al cuplului. "Muream de frica ei, faceam orice sa nu ii stau in cale", povestea aceeasi sursa.

Mai mult, Ava ajunsese sa creada ca Sinatra o insala, desi acest lucru nu era adevarat. Dimpotriva, ea ar fi fost cea care a cunoscut alti barbati, in timpul in care se afla la filmari, departe de casa. "Ava nu suporta sa fie singura, de aceea a si avut atat de multe relatii extraconjugale", povestea unul dintre membrii echipelor de productie ale peliculelor in care juca Gardner.

Pentru Sinatra, ideea ca avea sa o piarda pe Ava a fost devastatoare. A inceput sa bea si sa nu mai doarma, incercand sa se gandeasca la solutii pentru a nu ramane fara superba lui sotie.

Pus in fata faptului implinit, parasit de femeia draga, cantaretul a incercat sa-si puna capat zilelor, taindu-si venele. Spera ca astfel o va indupleca pe Gardner sa se intoarca la el. Din nefericire, acest lucru nu s-a intamplat.

Frank si Ava se desparteau, asadar, in 1957. Cu toate ca nu au mai fost sot si sotie, au ramas apropiati, scria presa vremii.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ