O parte din AVEREA Elenei Udrea, pusă SUB SECHESTRU de DNA

| 27 feb, 09:45

Direcția Națională Anticorupție (DNA) a instituit sechestru asigurător pe bunuri ale Elenei Udrea și ale altor inculpați din dosarul "Gala Bute", a precizat vineri avocatul acesteia, Marius Striblea.

Citeşte şi: FABULOS! Ce conţine bagajul Elenei Udrea din arest

Elena Udrea a fost chemată la DNA pentru procedura de sechestru pe avere, nu pentru a fi audiată în dosarul  Gala Bute, în care a fost arestată preventiv.

"Este vorba de o sumă de câteva milioane lei. (...) Nu vă pot da detalii în acest sens, dar e vorba de bunuri imobile și mobile. (...) Este o sumă pe care au calculat-o procurorii ca presupus prejudiciu în acest dosar. E o sumă de mai multe milioane lei. (...) S-a pus sechestru pe o sumă de imobile, clar identificate, și pe niște părți sociale ale unor societăți. (...) Îmi pare rău nu vă pot da detalii, dar sunt mai multe terenuri și, așa cum am spus, câteva părți sociale ale unor societăți comerciale", a afirmat avocatul la ieșire din sediul DNA.

Procurorii au instituit măsura sechestrului asigurator pentru două autoturisme, mai multe terenuri agricole şi intravilane din Capitală şi din judeţul Călăraşi, dar şi pe acţiunile de la două societăţi comerciale. Suma se ridică la aproximativ opt milioane de lei, potrivit România TV.

La DNA, a fost adus şi Ion Ariton, tot pentru procedura de sechestru pe avere


Elena Udrea a fost arestată preventiv în urmă cu două zile, în dosarul în care este acuzată de corupţie. Fosta şefă PMP se afla deja în arest la domiciliu într-un alt dosar, după ce petrecuse o săptămână în arestul poliţiei.

Citeşte şi: Elena Udrea, primul MESAJ după ce a fost arestată în Dosarul Gala Bute

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ