AVEREA lui Victor Ponta: premierul are patru locuinţe. Câţi bani are în conturile bancare

| 18 iun, 18:20

Premierul Victor Ponta a făcut mai multe modificări în declaraţia de avere, la doar câteva zile de la audierea sa la Direcţia Naţională Anticorupţie, potrivit stiripesurse.ro.

În declaraţia de avere actualizată a premierului Victor Ponta apare, în premieră, vila de la Cornu pe care o deţine soţia sa, Daciana Sârbu, dar a dispărut casa de vacanţă din Baia de Fier, judeţul Gorj. Ponta și-a donat casa din Gorj.

Citeste si: Victor Ponta, mesaj din Turcia la începutul Ramadanului

În acelaşi document apar, în schimb, un apartament în Bucureşti şi o nouă vilă la Cornu, în construcţie, aflată în co-proprietate cu soţia sa.

De asemenea, premierul Ponta a vândut trei apartamente şi o casă de vacanţă, pe care a încasat peste 300.000 de euro. În plus, el are circa 170.000 de euro în conturile din bănci. La capitolul datorii, premierul are o datorie către BCR Leasing, în valoare de 34.500 de euro.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
24 iun, 17:44
VreauSaStiu
Chiar VREAU sa aflu ce ''noduri in papura'' mai poate inventa DNA-ul si cate abuzuri mai poate inghiti ''mamaliga romansca'' inainte de a mai exploda o data ?

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ