Liviu Dragnea, ANUNŢ despre starea de sănătate a lui Victor Ponta

| 18 iun, 12:29

Premierul Victor Ponta va fi consultat, vineri, de o echipă medicală care va decide dacă poate părăsi spitalul sau trebuie să mai rămână sub observaţie. Rezultatul investigației medicale va fi esențial pentru prelungirea sau nu a mandatului lui Gabriel Oprea la conducerea Guvernului, potrivit lui Liviu Dragnea, care l-a vizitat pe șeful Guvernului la spitalul din Turcia.

"Mâine (vineri-n.r.), echipa medicală de la spitalul din Istanbul va decide dacă premierul poate să plece sau trebuie să mai rămână acolo. În funcţie de aceasta, premierul Victor Ponta va decide dacă va mai prelungi sau nu mandatul de preluare a prerogativelor sale în fruntea Guvernului pentru vicepremierul Gabriel Oprea", a spus Dragnea,potrivit b1tv.

Operația a fost mai complicată față de cât s-a prevăzut inițial, ceea ce ar putea determina o perioadă de inactivitate de 3-4 săptămâni. În acest timp, locul lui Ponta la conducerea Guernului va fi ținut de vicepriemierul Gabriel Oprea, a precizat Dragnea.

"Este o variantă (perioada de trei-patru săptămâni de inactivitate -n.r.), dar nu ştie nimeni cum va fi recuperarea, pentru că operaţia, fiind mai complicată decât s-a prevăzut iniţial, şi recuperarea este mult mai grea. A fost o operaţie extrem de complicată, practic genunchiul a fost distrus complet, şi ligamente, şi menisc. În funcţie de ce vor recomanda medicii - dacă se poate deplasa, dacă poate să meargă - în funcţie de asta va fi şi în activitate sau nu. Tot în funcţie de asta, va fi şi o prelungire sau nu a mandatului vicepremierului Gabriel Oprea”, a mai spus Dragnea.

Premierul Victor Ponta este internat la Spitalul Universitar Medipol din Istanbul, unde a fost operat luni la genunchiul stâng. Tot luni, premierul a semnat decizia prin care vicepremierul Gabriel Oprea a fost desemnat să coordoneze activitatea Guvernului, pentru perioada 16-19 iunie.

 

Citeşte şi: Consilierul prezidenţial pe politică DEZVĂLUIE planul lui Iohannis în relația cu Ponta

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ