Avertizare Meteo: Cod galben de ploi şi descărcări electrice în Bucureşti şi Ilfov

| 22 iul, 2014

Cod galben. Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o atenţionare nowcasting Cod galben de ploi şi grindină valabilă pentru judeţul Ilfov până la ora 19,00.

Potrivit ANM, local în estul şi în nordul judeţului Ilfov se vor semnala frecvente descărcări electrice, grindină de dimensiuni mici şi medii, cantităţi de apă ce vor depăşi 25 l/mp.

De asemenea, în Bucureşti se vor semnala : frecvente descărcări electrice, cantităţi de apă ce vor depăşi 15...20 l/mp, condiţii de grindină, intensificări ale vântului.

Începând din după-amiaza zilei de marţi, de la ora 18,00, este în vigoare o atenţionare Cod galben de instabilitate atmosferică, valabilă pentru 27 de judeţe din Oltenia, Transilvania, Moldova şi Muntenia, dar şi zona de munte. Atenţionarea urmează să expire miercuri seară, la ora 22,00.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ