AVERTIZARE METEO! În mijlocul lunii martie, revin ninsorile şi vremea rea! Temperaturi negative în toată ţara

| 14 mar, 14:46

Dacă luna februrie s-a sfârşit cu temperaturi neobişnuit de calde pentru un început de primăvară, iată că în martie situaţia s-a schimbat radical. Meteorologii au emis o informare de vreme rea, temperaturile minime vor fi negative şi va apărea bruma.

Informarea este valabilă în intervalul 15 martie, ora 06 – 18 martie, ora 06, conform Administraţiei Naţionale de Meteorologie.

În această perioadă, valorile termice vor fi în scădere, iar vremea va deveni mai rece decât în mod obişnuit la această dată. Pe parcursul nopţilor se vor înregistra temperaturi predominant negative şi se va produce brumă în cea mai mare parte a teritoriului, dar îndeosebi în nordul, centrul şi estul ţării şi în zonele deluroase din sud.

În cursul zilei de marţi, 15 martie vor fi precipitaţii slabe, mixte în regiunile nordice, iar la munte va ninge.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
14 mar, 15:47
Dorina
Job online
Castigi bani rapid, chiar acum, luna asta! Inceteaza cu tot felul de incercari si incepe acum cea mai serioasa posibilitate de a castiga bani! Fara sa recrutezi oameni, simplu si eficient! Castigi bani urgent, acum, in prima luna, cu o munca foarte interesanta! Cere-mi repede detalii la adresa mea de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ