AVERTIZARE METEO! Se răceşte vremea începând de marţi. Temperaturile vor ajunge la -10 grade

| 29 dec, 08:34

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o informare meteo de răcire accentuată a vremii şi intensificări ale vântului, care va intra în vigoare marţi, la ora 13,00, şi va expira joi, la ora 13,00.

Conform informării, începând de marţi, 29 decembrie, vremea va intra într-un proces de răcire, mai accentuată în zilele de 30 şi 31 decembrie, când se vor înregistra maxime preponderent negative în toată regiunea şi minime sub -10 grade, îndeosebi în centrul şi estul regiunii. 

În intervalul menţionat, vântul va prezenta intensificări în estul zonei, precum şi la munte unde viteza la rafală va depăşi 60 - 70 kilometri/oră. 

Meteorologii semnalează că, temporar, vor fi precipitaţii în general slabe cantitativ, ninsori în zona Carpaţilor Orientali şi Meridionali şi predominant ninsori, pe arii restrânse, în restul regiunii, iar izolat se va semnala polei. 

ANM precizează că, până în jurul datei de 3 ianuarie 2016, vremea se va menţine rece, geroasă dimineaţa şi noaptea. Conform informării, local, la munte şi izolat în rest, vântul va continua să prezinte unele intensificări.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
29 dec, 09:26
SIBNET
Extra lucru la domiciliu
Un program exceptional de castigat bani la domiciliu, acum la dispozitia tuturor oamenilor seriosi si harnici! Incepi rapid, simplu, eficient! Te invitam sa incepi acum un curs gratuit care te invata simplu si repede cum poti face bani pe internet. Cursul il primesti pe adresa ta de email, este gratuit, cu explicatii clare si te invata pas cu pas cum poti face bani pe internet. Pentru a primi cursul, trimite un mesaj la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ