Prognoza meteo: Cum va fi vremea în primul week-end din 2016

| 06 ian, 17:11

Meteorologii au veşti bune pentru noi. Zilele următoare vremea începe să se încălzească. Sâmbătă, temperaturile maxime se vor încadra între -1 grad in regiunile extracarpatice şi 11 grade in sudul Banatului.

Vremea va fi în general închisă, iar valorile termice se vor situa în jurul celor caracteristice acestei perioade. Se vor semnala precipitaţii în cea mai mare parte a teritoriului. Acestea vor fi predominant sub formă de ploaie în sud-est, ninsori în nordul şi centrul Moldovei şi în zonele montane şi submontane şi mixte în celelalte regiuni. Pe arii restrânse, cu precădere în orele dimineţii, vor mai fi depuneri de polei. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în est şi în sud. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -3 gade in nordul Moldovei şi 6 grade pe litoral.

BUCUREŞTI. Vremea va fi în general închisă. Ziua vor fi precipitaţii predominant sub formă de ploaie, iar seara şi noaptea, trecător, lapoviţă sau fulguieli. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 2 grade.

VINERI. Valorile termice diurne vor fi uşor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă în cea mai mare parte a ţării. În cursul zilei, cerul va fi temporar noros, însă doar izolat vor fi precipitaţii slabe, mai ales sub formă de ninsoare, în regiunile nord-vestice şi la munte. Noaptea, înnorările se vor accentua în cea mai mare parte a ţării şi pe arii restrânse, în centru vor fi precipitaţii mixte, iar în nord şi la munte va ninge. Izolat se va produce polei. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări în zona montană înaltă, unde trecător va spulbera zăpada. Temperaturile maxime se vor încadra între -2 grade in nord şi centru si 8 grade in sud-vest. În zonele joase de relief izolat se va semnala ceaţă.

BUCUREŞTI. Cerul va fi temporar noros, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 3...4 grade. Mai ales noaptea vor fi condiţii de ceaţă.

SÂMBĂTĂ. Valorile termice diurne vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă în regiunile vestice şi centrale, precum şi în zonele de deal şi de munte. Cerul va fi mai mult noros în vestul, nordul şi parţial în centrul ţării, iar în rest, înorările vor fi temporare. Local se vor semnala precipitaţii, predominant sub formă de ninsoare la munte, mixte în nord şi centru şi mai ales ploi în vest. Izolat se va produce polei. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări pe crestele montane, dar temporar şi în vest. Temperaturile maxime se vor încadra între -1 grad in regiunile extracarpatice şi 11 grade in sudul Banatului. În zonele joase de relief, dimineaţa şi noaptea, local se va semnala ceaţă.

BUCUREŞTI. Cerul va fi temporar noros, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 2 grade. Dimineaţa şi noaptea vor fi condiţii de ceaţă.

TENDINTA. Acesta saptamana se va incheia cu temperaturi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă în toate regiunile si, de altfel, acesta tendinta se va mentine si in primele zile ale saptamanii viitoare. Temperaturile maxime se vor încadra în general, între 1 şi 11 grade. Nu vor lipsi nici precipitatile, iar acestea urmeaza a-si face aparitia temporar în majoritatea regiunilor.


Tag-uri: anm, iarna, prognoza meteo
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ