AVION PRĂBUŞIT. Ponta: Accidentul aviatic din Ucraina reprezintă o tragedie teribilă

| 18 iul, 2014

AVION PRĂBUŞIT. Victor Ponta a afirmat vineri că accidentul aviatic din Ucraina reprezintă o teribilă tragedie iar vinovaţii trebuie cât mai repede găsiţi şi pedepsiţi.

AVION PRĂBUŞIT. "Ce s-a întâmplat în Ucraina este o tragedie teribilă. Suntem cu toţii şocaţi de acest eveniment şi cred că vinovaţii trebuie găsiţi rapid şi pedepsiţi. În astfel de momente, nu contează nici politică, nici diferenţele dintre noi - contează doar umanitatea noastră şi capacitatea de a ne proteja de astfel de incredibile tragedii', afirmă Victor Ponta, într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook.

Citeşte şi: AVION PRĂBUŞIT. Un român se află printre victime. Era student din Cluj. LIVE TEXT


Premierul adaugă, totodată, că 'pentru noi, ca ţară, mobilizarea trebuie să fie exemplară, pentru toate instituţiile' şi exprimă convingerea că 'fiecare îşi va face datoria pentru asta'.

'Vom fi în continuare în legătură cu partenerii noştri, pentru a vedea în ce măsura putem contribui la actualul efort. Suntem alături de familiile celor dispăruţi', conchide Victor Ponta.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ