Barna, după respingerea moţiunii: ”Spectacolul disperării PSD e înduioşător, dar nu o să ne oprească din drum!”

| 29 iun, 20:21

Vicepremierul Dan Barna, co-preşdinte al USR PKUS, afirmă, marţi, după respingerea moţiunii depuse de PSD, că ”spectacolul disperării PSD e înduioşător”, dr revoluţia bunei guvrnări merge mai departe. ”Dacă o ţin aşa, până şi copiii au să vadă într-o zi că sunt un partid al subdezvoltării şi sărăciei”, a afirmat Barna.

 

”Moţiunea de cenzură împotriva Guvernului a picat. Revoluţia bunei guvernări merge mai departe. Spre deosebire de semnatarii exerciţiului de demagogie ipocrită de azi, noi încercăm să facem ţara asta mai bună. Am promis că vom construi infrastructură, construim infrastructură. Am promis că vom face spitale, am început să face spitale şi le veţi vedea la finalul acestei guvernări. Am promis o justiţie curată, avem o justiţie curată şi vom consfinţi asta în lege până la finalul anului. Am promis că vom fi cinstiţi cu bugetul şi posibilităţile ţării şi asta facem”, a scris, marţi, pe Facebook, Dan Barna.
Vicepremierul afirmă că Guvernul construieşte ”o Românie care nu îi place PSD-ului”.
”O Românie onestă, dezvoltată şi aşezată pe baze durabile. Iar spectacolul disperării PSD e înduioşător, dar nu o să ne oprească din drum. Nu sunt eu cel care să dea sfaturi pesediştilor, dar dacă o ţin aşa, până şi copiii au să vadă într-o zi că sunt un partid al subdezvoltării şi sărăciei. Un partid al trecutului. Pe axa Iliescu-Dragnea-Ciolacu încercaţi de 30 de ani să puneţi frână României.  Nimeni nu mai vrea să facă parte din istoria pe care o construieşti PSD. E plină de necazuri, sărăcie şi ipocriţi”, a mai scris BArna.
Vicepremierul acuză PSD că nu a făcut decât să distrugă.
”Dar ne-a rămas speranţa şi în baza ei construim azi. Oricât de mult vă enervează asta pe voi. Planul acestui Guvern şi al coaliţiei este de a implementa nişte reforme pe termen lung, nişte reforme robuste pentru România, o schimbare pe care PSD nu a putut să o dea românilor, cum am văzut de atâtea ori”, a mai scris Barna.
Moţiunea depusă de PSD a primit 201 voturi ”pentru”, mult sub necesarul de 234.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ