"Băsescu a aruncat o MINCIUNĂ cât mandatele sale". Cine îl atacă pe fostul preşedinte

| 11 noi, 13:25

Jurnalistul Adelin Petrișor, de la TVR, a taxat foarte dur o afirmație a lui Traian Băsescu, care spusese că postul public nu a transmis „nimic” de la protestele din Piața Universității.

Băsescu a atacat conducere TVR pe facebook după ce fusese anulată emisiunea în care el trebuia să fie invitat. Ulterior, postul public i-a reînnoit invitația lui Băsescu de a participa la emisiune, dar el a refuzat.

Ex-președintele spune că TVR îl informase că anulează emisiunea pentru a face o transmisiune directă din Piața Universității, unde aveau loc proteste.

„Ridicolul motivaţiei este de povestit public. TVR nu a transmis nimic de la COLECTIV, din Piaţa Universităţii şi de la Victoria cînd în stradă au fost 30 – 40 de mii de bucureşteni, dar transmite în această seară dintr-o piaţă goală”, scrisese Băsescu.

În schimb, Adelin Petrișor spune că postul public a dedicat o mulțile de ediții speciale acestui subiect.

"Fostul presedinte profita de situatie si arunca pe piata o minciuna cat mandatele sale. Zice el ca TVR nu a transmis nimic atunci cand pe strada erau zeci de mii de protestatari. Pe bune? Zecile de ore de editiii speciale din ultimele saptamani chiar nu se pun? Sa ne rugam sa imbatranim frumos„, a scris Petrișor pe contul său.

Citeşte şi: Motivul INCREDIBIL pentru care TVR nu a difuzat tragedia din Colectiv

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ