Decizia lui Traian Băsescu după ce TVR i-a anulat emisiunea

| 10 noi, 17:08

Traian Băsescu a povestit, într-o postare pe Facebook, că trebuia să participe în această seară la o emisiune TVR moderată de Claudiu Lucaci dar că Televiziunea Română i-a anulat apariţia pe motiv că la acea oră vor transmite în direct din Piaţa Universităţii. Ulterior, fostul preşedinte a anunţat că TVR a revenit asupra deciziei şi a transmis că "ne vedem altă dată".

Liderul MP a precizat că participarea sa a fost confirmată încă de săptămâna trecută, dar că între timp a fost anunțat că emisiunea din această seară a fost anulată.

"Anulare,

Încă de săptămîna trecută, la solicitarea TVR, am stabilit pentru data de 10.11. ac o emisiune cu Claudiu Lucaci.

Astăzi, am fost anunţat că, din dispoziţia Directorului General Interimar al TVR, Doamna Irina Radu, emisiunea se anulează pentru că la acea oră TVR trebuie să facă transmisiune în direct din Piaţa Universităţii.

Ridicolul motivaţiei este de povestit public. TVR nu a transmis nimic de la COLECTIV, din Piaţa Universităţii şi de la Victoria cînd în stradă au fost 30 – 40 de mii de bucureşteni, dar transmite în această seară dintr-o piaţă goală.

După Sassu, Săftoiu şi Tănase, altă slugă, altă definitivare pe post.", a scris Băsescu pe facebook.

Al doilea mesaj postat de Traian Băsescu după ce TVR îşi revizuise decizia:

"Ne vedem altă dată

Mulţumesc TVR că a revenit asupra deciziei şi mi-a reînnoit invitaţia de a participa la emisiunea lui Claudiu Lucaci în această seară. Recunosc, am râs. Pe mine nu m-a deranjat anularea emisiunii, ci ridicolul motivaţiei pentru care emisiunea a fost anulată. Din acest motiv am şi făcut publică întâmplarea. Nu m-am supărat pentru că eu am trecut inclusiv când eram preşedinte prin perioade de interdicţii de a apărea la TVR.

Ne vedem altă dată, deşi nu ţin neapărat".

Amintim că TVR nu a prezentat în regim de breaking news incendiul din clubul Colectiv, din seara zilei de 30 octombrie.

Citeşte şi: Motivul INCREDIBIL pentru care TVR nu a difuzat tragedia din Colectiv

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
10 noi, 17:40
mircea ardelean
refuzul pentru basescu la tvr!
daca tvr nu este o televiziune publica ma intreb mereu ,de ce trebuie noi sa-i platim abonament!!!!!!!?,eu ca abonat as dori sa stiu de ce fostul presedinte a romaniei in persoana domnului basescu nu cred ca a fost invitat la ei nici cat era in functie ,niciodata ori daca a fost ,atunci sigur de putine ori!
10 noi, 17:32
El Condor
Cameleonism
De unde si afirmatia la comentariul pentru RESPINGERE : "După Sassu, Săftoiu şi Tănase, altă slugă, altă definitivare pe post". Isi merita pe deplin numele animalului .

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ