Băsescu a semnat numirea lui Oprea la Interne. Oprea a depus jurământul de învestitură

| 05 mar, 2014

Preşedintele Traian Băsescu a semnat decretul de numire a lui Gabriel Oprea în funcţia de ministru al Afacerilor Interne. Oprea a depus, miercuri, la Cotroceni, jurământul de învestitură în funcţia de ministru al Internelor, în prezenţa şefului statului, a premierului, a preşedintelui Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea şi a vicepreşedintelui Senatului, Cristian Dumitrescu.

Au mai fost prezenţi consilieri prezidenţiali şi ministrul Apărării, Mircea Duşa. Preşedintele Traian Băsescu a semnat decretul de numire a lui Gabriel Oprea în funcţia de ministru al Afacerilor Interne.

Gabriel Oprea a demisionat din postul de vicepremier, condiţie convenită, marţi seara, de premierul Victor Ponta cu preşedintele Traian Băsescu, pentru ca acesta să preia, miercuri, ca titular, funcţia de ministru de Interne, având în vedere noua structură a Guvernului, au declarat anterior surse politice.

Oprea ocupa mandatul de ministru interimar de Interne, care expira pe 8 martie.

Premierul Victor Ponta a declarat, marţi, că Gabriel Oprea va prelua miercuri, ca titular, funcţia de ministru de Interne, el precizând că va trimite dimineaţă propunerea către preşedintele Traian Băsescu, pentru emiterea decretului de numire.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ