Băsescu anunţă că rectificarea bugetară nu afectează administraţia prezidenţială

| 29 oct, 2013

Preşedintele Traian Băsescu susţine că reducerea bugetului în urma rectificării nu afectează Administraţia Prezidenţială, care a fost de acord cu o reducere la deplasări.

"Noi am fost de acord cu o reducere la deplasări, pentru că, dacă aţi văzut, pentru deplasarea în SUA mi-ar fi trebuit 2,3 milioane de lei. Am renunţat la ea şi am rămas cu banii pe care îi aveam. Un milion şi ceva i-am cedat bugetului de stat. Deci, nu ne afectează", a declarat Băsescu cu privire la reducerea bugetului Preşedinţiei în urma rectificării, citat de Agerpres.

La sfârşitul lunii august, Traian Băsescu declara că şi-a anulat o deplasare pentru luna septembrie în SUA, la sesiunea plenară ONU, din constrângeri financiare.

"Şi eu am anulat zborul la sesiunea plenară a ONU exact din constrângeri bugetare, pentru cine va avea o curiozitate de ce nu mai plec în SUA în septembrie", a afirmat Băsescu.

loading...

Ştirile orei

STIRIDESPORT.RO
h
Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ