Băsescu: Asigur SRI că niciodată nu voi utiliza informaţiile în bătălia politică

| 26 mar, 2014

Preşedintele Traian Băsescu a ţinut să îi asigure, miercuri, pe reprezentanţii SRI că, deşi în cei zece ani de mandat a beneficiat de un volum enorm de informaţii, niciodată, după ce va pleca din funcţie, nu va utiliza informaţiile în bătălia politică.

La finalul bilanţului SRI, şeful statului a ţinut să le mulţumească tuturor ofiţerilor, specialiştilor, angajaţilor civili, pentru modul în care şi-au îndeplinit misiunile în ultimii ani.

Băsescu: În 2004 şeful SRI umbla cu maşini de la SOV, iar în prezent instituţia are o încredere de 50%


"La sfârşitul cuvântului meu, i-am asigurat că, deşi în cei aproape zece ani am beneficiat de un volum enorm de informaţii, i-am asigurat că niciodată, după ce voi pleca din funcţie, nu voi utiliza informaţiile primite de la ei în bătălia politică", a decarat preşedintele Traian Băsescu.

Băsescu a mulţumit SRI pentru modul în care şi-a îndeplinit misiunile şi celor care astăzi conduc Serviciul Român de Informaţii, pentru profesionalismul lor, care de altfel, prin atitudine şi comportament, a fost transferat până la cel mai puţin important în funcţie dintre salariaţii acestei instituţii.

Tag-uri: sri, traian basescu
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
26 mar, 2014
El Condor
Cameleonada
Este perioada in care (pana la sfarsitul exmandatului cameleonului pirato-fermer), acesta face exact invers decat cum afirma, creand conditii pentru confuzii grave atat intre opozanti, cat si in randul propriilor sustinatori (vezi perioadele care alegerile prin care si-a "aranjat" accederea la functia suprema in stat). Insa, tipul trece, iar ceasul vorbeste pe limba lui : TIC, TAC; TIC, TAC .

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ