George Maior: Vreau să fiu eliminat din scenariile legate de diverse candidaturi

| 26 mar, 2014

Directorul Serviciului Român de Informații, George Cristian Maior, a declarat miercuri, după prezentarea bilanțului SRI, că dorește să fie eliminat din diverse scenarii privind candidatura sa pentru vreo funcție politică.

"Orice deviere de la noțiunile fundamentale ale funcționării SRI va fi, evident, sancționată corespunzător. Din acest punct de vedere, aș vrea să subliniez și un lucru personal, acest aspect se aplică evident și directorului serviciului, s-a aplicat întotdeauna și aș vrea, dacă se poate, să fiu eliminat din aceste scenarii adesea vehiculate în legătură cu diverse candidaturi. Avem, slavă Domnului, multă treabă de făcut pentru a asigura securitatea națională a României în această calitate de director al acestei prestigioase instituții", a spus George Maior.

George Maior, ar putea fi un bun candidat pentru alegerile prezidențiale, deoarece corespunde profilului de președinte al României, spunea la începutul anului președintele PSD Bistrița-Năsăud, Radu Moldovan, citat de Agerpres.

Președintele Traian Băsescu a afirmat pe 2 martie, într-o emisiune televizată, că șeful SRI, George Maior, este unul dintre oamenii care poate aspira la orice funcție în statul român.

"Vă pot spune că este un diplomat excepțional George Maior și este un om cu o putere de muncă formidabilă. (...) Este unul dintre cei mai buni cunoscători ai statului român, a intimităților statului român. (...) Eu nu pot să vorbesc rău despre George Maior pentru că îl cunosc. Pentru mine George Maior este unul din oamenii care poate aspira la orice funcție în statul român. Singurul lucru la care trebuie să fie atent: cât de rapid face trecerea de la șefia unui serviciu de asemenea dimensiuni și important înapoi în viața politică. (...) Este un pesedist luminat și este un om care scrie, învață, studiază foarte mult", a afirmat Băsescu, la B1 TV, întrebat despre o eventuală candidatură la Președinție a șefului SRI, George Maior.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ