Băsescu: Experienţa acumulată de BOR sub păstorirea Patriarhului Daniel reprezintă un bun pentru societate

| 30 sep, 2013

Preşedintele Traian Băsescu i-a transmis Patriarhului Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, un mesaj cu prilejul aniversării a şase ani de la întronizare în care subliniază că experienţa acumulată de BOR sub păstorirea sa reprezintă un bun pentru întreaga societate şi comunitate naţională.

"Preafericirea Voastră, am deosebita plăcere de a vă adresa felicitările mele călduroase cu prilejul aniversării întronizării Preafericirii Voastre ca Patriarh al Bisericii Ortodoxe Române", se arată în mesajul preşedintelui Traian Băsescu.

"Experienţa pe care Biserica Ortodoxă Română a acumulat-o, sub înalta păstorire a Preafericirii Voastre, reprezintă un bun pentru întreaga societate şi comunitate naţională. Pentru instituţiile statului român, prin care acesta vine concret în întâmpinarea cetăţenilor, Biserica Ortodoxă Română este un partener deosebit de important, în orizontul valorilor morale şi al binelui comun. Am convingerea că modelul acestei colaborări, inspirată de nevoile reale ale oamenilor, va continua să aducă roade, cu purtarea de grijă a Preafericirii Voastre, contribuind, în acelaşi timp, la consolidarea unui climat de solidaritate şi de încredere fără de care o societate nu poate progresa", a adăugat Băsescu.

Preşedintele i-a transmis Patriarhului BOR ca momentul aniversar să-i aducă bucurie şi împliniri.

"Fie ca acest moment aniversar să Vă dăruiască, Preafericirea Voastră, bucurie şi împliniri! Întru mulţi şi fericiţi ani!", a completat preşedintele Băsescu în mesajul transmis Patriarhului Daniel.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ