Băsescu: PMP trebuie să se bată pentru locul întâi la alegerile locale

| 14 apr, 20:08

Preşedintele Partidului Mişcarea Populară (PMP), Traian Băsescu, a declarat joi, la Sala Sporturilor din Galaţi, în faţa câtorva mii de susţinători, că formaţiunea politică pe care o conduce se va bate pentru locul întâi la alegerile locale din 5 iunie.

La începutul discursului său, Băsescu a făcut un inventar al traseului parcurs de PMP de la înfiinţare. 

"Unii şi-au adus aminte că la un moment am spus despre PMP că s-a născut prea devreme, altădată am spus că partidul este ca o bărcuţă, iar dacă îi dăm drumul pe ocean trebuie să ajungă la ţintă. Numai că, bărcuţa asta s-a transformat în ditamai petrolierul şi încă n-a ajuns la ţintă. La ţintă va ajunge pe data de 5 iunie când Mişcarea Populară va câştiga alegerile", a spus Băsescu. 

Preşedintele PMP a menţionat că nu acceptă locurile doi sau trei în confruntarea electorală. 

"Am auzit prin diverse organizaţii că îşi propun locul doi, locul trei. Aşa ceva nu există. Nu poţi să intri în competiţie să nu-ţi propui s-o câştigi, iar spiritul pe care l-am văzut aici, la Galaţi, este un spirit câştigător", a afirmat Băsescu. 

Politicianul a dat ca exemplu situaţia lui din anul 2000, când la solicitarea partidului a intrat în competiţia electorală, şi, deşi nu era creditat cu mari şanse, a câştigat Primăria Capitalei. 

"Ceea ce mi s-a întâmplat mie arată că în politică, atunci când vrei şi când faci tot ce se poate ca să-ţi valorifici şansele, nu există nu pot lua locul întâi. PMP trebuie să se bată pentru locul întâi, asta este ceea ce ne propunem. Nu vreau să vă par un om nerealist, se poate întâmpla să nu-l obţinem, la nivel de ţară, nu la Galaţi, dar atât timp cât te baţi pentru locul întâi ai şansa să-l obţii, de aceea eu vă cer să aveţi mentalitatea de învingător, pentru asta a fost făcut PMP, să fie un partid de învingători", a spus liderul PMP. 

Traian Băsescu a participat, joi, la Galaţi, la lansarea candidaţilor PMP pentru primăriile din judeţ.

loading...

Ştirile orei

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ