Băsescu: România are capacităţi de a primi refugiaţi ucraineni, gândiţi-vă numai la câte hoteluri avem

| 04 mai, 2014

România are capacităţi de a primi refugiaţi din Ucraina în cazul în care se va ajunge la acest lucru, a declarat preşedintele Traian Băsescu, duminică, în cadrul unei conferinţe de presă desfăşurată la Palatul Cotroceni.

'Da, şi vă dau un exemplu. Gândiţi-vă câte hoteluri are România. Hoteluri pe care statul român le-ar putea utiliza contra cost pentru a primi refugiaţi. Slavă Domnului, din punctul acesta de vedere avem capacitate', a declarat preşedintele, el fiind întrebat cum se vor descurca autorităţile române în cazul în care ţara noastră ar fi pusă în situaţia de a primi refugiaţi din Ucraina. 

Preşedintele Traian Băsescu a declarat duminică, într-o conferinţă la Palatul Cotroceni, că evenimentele soldate cu victime de la Odessa pot constitui 'elementul de declanşare a unui război civil masiv', în condiţiile în care complicaţiile situaţiei din Estul şi Sudul Ucrainei au elementele de identificare a unui început de război civil.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
05 mai, 2014
ochiuldinfrunte
cazeazailatinebase
pune-le niste corturi la NANA pe mosie...tot cu banii contribuabililor vreti sa va faceti treaba

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ